Publicitat
Publicitat

L’Ajuntament realitzarà quatre xerrades en línia per a les famílies que han d’inscriure’s a P3 el curs que ve La situació sanitària obliga a fer la iniciativa a través d'una plataforma de videoconferència i amb inscripció prèvia

xerrades triar escola

Una de les xerrades adreçades a famílies que busquen escola | (c) Petit Sabadell

REDACCIÓ | Les xerrades informatives que l’Ajuntament de Sabadell organitza adreçades a famílies que volen inscriure els seus fills a P3 el curs 2021-2022 es realitzaran de forma telemàtica donada la situació d’alarma sanitària actual. Se’n faran quatre, entre els dies 22 de febrer i 3 de març i caldrà inscriure-s’hi prèviament escrivint un correu electrònic a l’adreça ome@ajsabadell.cat.   Les xerrades seran a les sis de la tarda els dies 22 i 23 de febrer i 1 i 3 de març. Es realitzaran a través d’una plataforma de reunions telemàtiques.

El fet de triar escola per als més petits és sempre un moment de neguit per a les famílies. Les sessions informatives de l’Ajuntament estan organitzades amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill, amb l’objectiu d’oferir tota la informació, recursos i elements necessaris perquè les famílies puguin decidir a quina escola matricularan els fills a P3. A l’hora de prendre la decisió, s’ha de considerar la proximitat al domicili, el projecte educatiu o la puntuació per zona, per exemple. A les sessions també s’hi oferirà informació sobre el procés de preinscripció.

Més informació
Onze claus per triar escola, un article del Roger Aranda, psicòleg. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.