Publicitat
Publicitat

El Teatre Sant Vicenç organitza una expedició per anar a veure el musical ‘Mar i Cel’ el proper octubre

Teatre Sant Vicenç va a veure Mar i Cel

Una escena de Mar i Cel, de Dagoll Dagom

El Teatre Sant Vicenç organitzarà el proper mes d’octubre (concretament el divendres 3) una expedició sabadellenca per veure el musical Mar i Cel, de Dagoll Dagom, al Teatre Victòria de Barcelona. Serà una de les primeres activitats de celebració del 25è aniversari del Taller de Teatre Infantil de l’elenc de la Creu Alta i una convocatòria més del col·lectiu APM (Amics Pares Motivats), que agrupa els pares dels alumnes d’aquesta escola teatral amb l’objectiu d’involucrar-los en la vida de l’entitat del carrer Montllor i Pujalt. La iniciativa, però, està oberta a tothom, estigui o no relacionat amb el Centre. Precisament demà dissabte 31 de maig de 2014 hi haurà una nova oportunitat per adquirir les entrades, amb un punt de venda que es situarà al vestíbul del Teatre Sant Vicenç entre les 18:30 i les 21:00h.

El preu de les localitats oscil·la entre els 26 i els 33 euros, depenent de l’edat i la condició de socis o no dels compradors, però en qualsevol cas inclou un trenta per cent de descompte. A més, s’ofereix la possibilitat d’anar fins a Barcelona en autocar, a sis euros per persona. De moment ja hi ha apuntats més d’una cinquantena d’assistents i queden encara fins a 200 entrades disponibles.

“Tenim una molt bona relació amb els responsables del Teatre Victòria, de forma que són ells mateixos els que ens han ofert la possibilitat d’anar a veure Mar i Cel en aquestes condicions”, explica Isidre Palau, un dels responsables de la iniciativa. No en va, el Teatre Sant Vicenç va obtenir l’any passat un enorme èxit amb el seu musical Els tres porquets. Uneix-te a l’aventura en aquest escenari del Paral·lel barceloní.

Un èxit repetitiu
Apart de poder gaudir d’un descompte important sobre el preu nominal de les entrades, els participants en l’excursió seran dels primers en veure la tercera reposició de l’exitós musical de Dagoll Dagom, que torna als escenaris per celebrar el 40è aniversari de la formació. Basat en l’obra homònima d’Angel Guimerà, Mar i Cel es va estrenar l’any 1989 i va ser un èxit immediat, aguantant més d’un any en cartell (352 funsions) i obtenint més de 350.000 espectadors. L’any 2004 se’n va fer un primer revival en una coproducció entre Dagoll i el Teatre Nacional de Catalunya que va aconseguir 325.000 espectadors en 374 funcions. A més, l’espectacle ha fet gires per tot l’Estat espanyol i el 2007 se’n va estrenar la versió alemanya. En total, doncs, se n’han realitzat més de 1.000 funcions i l’han vist més d’un milió d’espectadors.

Aquesta serà la tercera iniciativa d’aquest tipus que organitza el grup APM, després que en les últimes temporades s’hagin organitzat sortides per anar a veure els musicals Cop de Rock i La família irreal, tots dos a més dirigits musicalment pels germans Toni i Xasqui Ten, socis del Centre Sant Vicenç.

La venda d’entrades de demà coincidirà amb una campanya organitzada conjuntament per l’APM i l’Associació de Veïns de la Creu Alta de recollida d’aliments per a Càritas. Es tracta d’una nova edició de Dóna’ns la llauna, que es repetirà el diumenge, en tots dos casos entre les 16:00 i les 20:00h de la tarda. Per a més informació sobre l’expedició de Dagoll Dagom es pot trucar als seus responsables: Amabília Roselló (630 53 36 24), Isidre Palau (649 02 09 63) i Jaume Macià (618 59 70 99).

Leave a Reply

Your email address will not be published.