Village Niu Sabadell proposa aquest estiu el primer campus en anglès del sistema Nova Escola a Sabadell La iniciativa, oberta a nois i noies de 3 a 12 anys, es portarà a terme al barri de Can Llong de l'1 al 31 d'agost

Summer Camp Village Niu

El Summer Camp de Village Niu vol que els participants aprenguin i facin esport en anglès | (c) Village Niu Sabadell

Aquest mes d’agost, l’entitat Village Niu Sabadell no marxa de vacances i ofereix el primer campus en anglès de Nova Escola a Sabadell, l’anomenat SummerCAMP NewSchool. Es tracta d’una iniciativa que conjuga la immersió en anglès amb la natació i amb metodologies de Nova Escola amb les quals els participants, dels 3 fins als 12 anys d’edat, podran “gaudir, aprendre i fer esport en anglès”, segons els seus responsables. Pels més grans, els de l’ESO, es prepararan tallers d’estiu per repassar conceptes escolars.

El SummerCAMP de Village New serà un campus diferent i innovador en llengua anglesa avalat per material de l’editorial Baula i Robotix Education. Funcionarà cada dia (de 09.00 a 15.00) dividit en franges. De 09.00 a 11.00 es faran tallers com Arts&Craft, Draw 3D & Miniature Sculputures, Math & Letters Manipulatives, Science Experiments i, per la ESO, tallers de matemàtiques i llengües. D’11.00 a 13.00 es farà curs intensiu de natació i de 13.00 a 15.00 serà l’hora de dinar i dinamització del migdia. El Campus es realitzarà entre els dies 1 i 31 d’agost als Jardins de la Masia de Can Llong. Les inscripcions poden ser per setmanes i per franja horària i hi ha descomptes per continuïtat i per germans.

El full d’inscricpió i més informació la podeu demanar en aquest enllaç o en aquest mail.

Es tracta d’una nova proposta que s’encaixa dins del cicle A l’estiu queda’t al barri patrocinat per diversos comerços de Can Llong com la Rosteria Can Fogons, Estética MarPiedfrafita PerruquersRestauran GreenPanash, Panaderia, Pasteleria y Cafeteria, Farmàcia Can Llong, Duo FruitsEmma Dent, Restaurant La Torrija, Papereria Can LlongCarmen García PerruquarsBaire’s, Cafeteria Zurich Dos, Ronda Floristes, Perruqueria Vincle, Elena Zapata Fotografia i Cafè-Estaurant Els carrers dels mirlos . També compten amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i la Unió Veinal de Can Llong i Castellarnau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.