Publicitat
Publicitat

Sortegem un Scalextric Compact Loopinator entre els membres del Club Petit Sabadell!

Scalextric Club Petit SabadellSou dels que, fa uns anys, us passàveu hores i hores davant l’Scalextric? Voleu encomanar la vostra passió als més petits de casa? Dons si sou del Club Petit Sabadell ara en teniu l’oportunitat perquè entre tots els membres del Club de les famílies de la ciutat sortegem un Scalextric Compact Loopinator per gentilesa d’Afizonia, la botiga de jocs més completa del Centre de Sabadell! Es tracta d’una versió de l’Scalextric per als més petits, amb un circuit de més de 7 metres que té quatre traçats diferents, conta-voltes i un ‘loopinator’ per demostrar la perícia dels jugadors. Per a nois i noies a partir de cinc anys… i per als seus pares i mares! Si en voleu saber més, passeu per Afizonia, que és al carrer Joan Maragall 6, a tocar de la plaça del Gas. Hi podeu veure aquest joc i multitud de propostes de lleure i educatives per als més petits de casa!

Com sempre, al sorteig hi entren totes les persones registrades al Club Petit Sabadell, així que si ja en sou membres no cal que feu res: la vostra participació és automàtica. Si encara no esteu registrats, ara és el moment. Només cal que cliqueu en aquest enllaç i ompliu el formulari que trobareu. D’aquesta forma no només participareu en aquest i en multitud de sortejos. També sereu els primers en saber tot el que podeu fer en família a Sabadell i rebreu ofertes i promocions per gaudir de la ciutat amb els més petits.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dimecres 15/06/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà al membre del Club que resulti escollit com a guanyadors-reserva. El premi es lliurarà a la botiga Afizonia en la data indicada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.