Publicitat
Publicitat

Les últimes entrades per a ‘Oliver, el noi de l’orfenat’ al Teatre Sant Vicenç són per al Club Petit Sabadell!! Sortegem dos pacs familiars per assistir a la funció del diumenge 1 de desembre al matí (11.30)

Oliver! Sorteig Club Petit Sabadell

Els membres del Club Petit Sabadell estan de sort! Aquesta setmana podeu anar gratis a la funció d’Oliver, el noi de l’orfenat el proper diumenge 1 de desembre de 2019 al matí (11.30) al Teatre Sant Vicenç, de la Creu Alta. I és ben veritat que esteu de sort, perquè tenim les últimes entrades disponibles per a aquest espectacle, que ha exhaurit tots els tickets per a totes les sessions, i les sortegen entre els membres del Club que s’apuntin!

En concret, sortegem 2 packs familiars d’entrades (4 entrades cadascun) entre tots els membres del Club que s’inscriguin omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. Tancarem la inscripció diumenge 24 de novembre a la nit (23.59).  Si voleu participar en aquest sorteig però no sou membres del Club haureu de registrar-vos en aquesta pàgina (que funciona, només, en ordinadors de sobretaula i tauletes). D’aquesta forma us afegireu a les més de 1.500 famílies que ja són del Club i, a més de prendre part en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara, rebreu informació sobre l’agenda familiar de la ciutat i accedireu a ofertes per poder-ne gaudir amb avantatges!

El Teatre Sant Vicenç reposa un dels seus grans èxits de tots els temps per commemorar el 30è aniversari del seu Taller de Teatre. De fet aquest musical, ara fa tres dècades, va ser l’origen del que la que ha acabat convertida com una de les principals escoles de teatre de Sabadell. Oliver, el noi de l’orfenat, és una adaptació escrita per Joan de la Creu Ballester de la novel·la de Charles Dickens.  L’Oliver és un nen orfe que sobreviu en els ambients més pobres i marginals de la gran ciutat industrial moderna: el Londres de 1830. Esdevé víctima de l’explotació infantil més descarnada. Però enmig d’aquest panorama desolador, poblat per un seguit de personatges inoblidables, triomfen la innocència i la bondat del protagonista.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el diumenge 24 de maig de 2019 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

  1. María del Mar Martín Nofuentes 18/11/2019, 22:18

    Sííií! M’encanta!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.