Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i LaSala Teatre et convidem a veure l’obra ‘Euria’ aquest proper dissabte 16 de febrer! Sortegem dos packs familiars de quatre entrades cadascun entre els membres del Club Petit Sabadell

El Petit Sabadell i LaSala Teatre et tornem a convidar anar al teatre gratis! Sortegem un pack familiar (de quatre entrades) per anar a veure l’espectacle Euriaque es representarà a LaSala Teatre (ronda Roureda 24) el proper dissabte 16 de febrer al vespre (20.00h). Si ets membre del Club Petit Sabadell i vols participar en aquest sorteig, només cal que omplis el formulari que trobaràs clicant aquí.

El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell que s’hi hagin apuntat. Si vols participar i encara no estàs registrada/t, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra ja en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Pensa que més de 1.500 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! 

Euria (que vol dir ‘pluja’ en basc) parla del què ens passa quan alguna cosa o algú a qui estimem ja no hi és. I del temps que necessitem per entendre i acceptar que la vida ha canviat. És un espectacle sense paraules, amb música, moviment, dansa i projecció d’imatges. Una obra immersa en una atmosfera poètica que va rebre el Premi FETEN 2017 a Millor Espectacle. Sense paraules,  els actors de la companyia Markeliñe expliquen un món d’emocions que commou petits i grans. El protagonista viatja des de la soledat més profunda a un nou estadi en en el qual comprèn que la vida mereix més oportunitats. El dol que proposa Markeliñe no és una invitació a oblidar, a amagar el dolor, sinó un cant a aprendre a conviure-hi. Recordeu que és un espectacle per a tots els públics a partir de 8 anys. 

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dijous 14 de febrer de 2019 a les 11:00. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.