Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i la Joventut de la Faràndula et convidem a veure ‘Rapunzel, la princesa perduda’ Sorteig d'entrades entre els membres del Club Petit Sabadell per anar a La Faràndula a gaudir d'aquest musical

El Petit Sabadell i la Joventut de la Faràndula et tornem a convidar anar al teatre gratis! Sortegem un pack familiar (de tres entrades) per anar a veure el musical Rapunzel, la princesa perdudaque es representarà al Teatre La Faràndula, al Centre de Sabadell, el proper diumenge 17 de març al migdia (12.00). Si ets membre del Club Petit Sabadell i vols participar en aquest sorteig, només cal que omplis el formulari que trobaràs clicant aquí.

El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell que s’hi hagin apuntat. Si vols participar i encara no estàs registrada/t, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Pensa que més de 1.500 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! Sisplau, tingueu present que si us apunteu però no sou membres del Club no entrareu al sorteig.

Rapunzel, la princesa perduda és un musical inspirat en la coneguda història dels germans Grimm, però adaptada a l’actualitat. L’obra compta amb una acurada posada en escena, amb una escenografia espectacular, amb la música realitzada per Xasqui Ten i les coreografies per la Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots.  Més de 70 actors participen en el muntatge sota l’atenta mirada dels seus directors, Salva Peig i Maria Pla. Els personatges principals els interpreten l’Alba Grau i el Xavi Clapés. La proposta es va estrenar la temporada passada i ara torna a La Faràndula per representar-se en sis ocasions els dies 16,17, 23 i 24 de març. 

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dimarts 12 de març de 2019 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.