Publicitat
Publicitat

Els membres del Club Petit Sabadell poden anar al cinema… gratis! Sortegem un pack de quatre entrades per anar a veure 'Les vides de Marona' a l'Espai Cultura Fundació 1859

Sorteig Les vides de Marona

Després de més d’un any en què la situació sanitària ho impedia… tornen els sortejos per als membres del Club Petit Sabadell! I ens ho tornem a posar amb el sorteig d’un pack de quatre entrades per anar a veure la pel·lícula Les vides de Marona dins del cicle de cinema d’animació de l’Espai Cultura Fundació 1859 el proper dissabte 27 de març de 2021 a la tarda (18.00).

🔴 Per participar només cal que ens ho feu saber omplint el formulari que trobareu clicant aquest enllaç.

És important tenir en compte que al sorteig només hi entraran els membres del Club Petit Sabadell. Tancarem la inscripció diumenge 21 de març de 2021 a la nit (23.00).  Si voleu participar en  però no sou membres del Club haureu de registrar-vos en aquesta pàgina. D’aquesta forma us afegireu a les més de 1.700 famílies que ja són del Club i, a més de prendre part en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara, rebreu informació sobre l’agenda familiar de la ciutat i accedireu a ofertes per poder-ne gaudir amb avantatges, entre d’altres.

El cicle de cinema d’animació de l’Espai Cultura Fundació 1859 és l’únic que es fa a la ciutat i programa pel·lícules de gran qualitat que es projecten en català. Les vides de Marona és una pel·lícula francesa de 2019 protagonitzada per una gosseta que recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida i als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut. La producció crea un entorn visual únic, ple de referències a les avantguardes artístiques, que permet desenvolupar la creativitat i generar el seu propi imaginari visual. Un plaer pels sentits ple de formes i colors particulars que ens fa viatjar per diferents emocions i experimentar l’amor i la tendresa d’un animaló que busca el seu lloc al món.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el diumenge 21 de març de 2021 a les 23:00. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla de l’espai abans de començar l’activitat. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.