Publicitat
Publicitat

Voleu ser els primers de veure el nou espectacle de la companyia sabadellenca Engruna Teatre? Sortegem entrades per a la funció de 'Sopa de pedres', el proper 19 de gener a la tarda a LaSala Teatre

Els membres del Club Petit Sabadell estan de sort perquè sortegem dues entrades dobles per anar al teatre! En concret per anar a veure Sopa de pedres, el nou espectacle d’Engruna Teatre. Així sereu els primers en veure la nova creació d’aquesta companyia sabadellenca. La representació serà el proper diumenge 19 de gener a la tarda (18.00) a LaSala Teatre (ronda Roureda 24). 

El sorteig el farem entre tots els membres del Club que s’inscriguin omplint el formulari que trobareu clicant aquí. Tancarem la inscripció dimecres 15 de gener a la nit (23.59).  Si voleu participar en aquest sorteig però no sou membres del Club haureu de registrar-vos en aquesta pàgina (que funciona, només, en ordinadors de sobretaula i tauletes). D’aquesta forma us afegireu a les més de 1.500 famílies que ja són del Club i, a més de prendre part en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara, rebreu informació sobre l’agenda familiar de la ciutat i accedireu a ofertes per poder-ne gaudir amb avantatges!

Engruna Teatre, des del seu naixement a Sabadell el 2007, ha creat un llenguatge propi que no hi entén de límits. Interpretació, ombres xineses, teatre d’objectes, audiovisuals, música… No hi ha cap ingredient que escatimin a l’hora de crear espectacles màgics i d’una gran potència visual. Ara tota aquesta experiència es posa al servei de Sopa de pedres, un espectacle que parla de totes aquelles persones que, fugint de la seva realitat més immediata, arriben a terres que no coneixen, amb llengües que no parlen i havent deixat casa seva a milers de quilòmetres. I parlant d’aquelles persones, veureu com, de fet, parlen de tots nosaltres i d’aquelles pedres que ens trobem a la vida i que cal convertir en oportunitats i aprenentatge.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dimecres 15 de gener de 2020 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.