Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i el Circ Raluy Legacy et convidem al circ! Sortegem 8 entrades individuals per a la funció del diumenge 28 (12.00) entre els membres del Club Petit Sabadell

 

Els membres del Club Petit Sabadell estan de sort! Perquè poden anar gratis a la funció del Circ Raluy Legacy del proper diumenge 28 d’abril de 2019 a les 12.00. Sortegem 8 entrades individuals per assistir a la funció entre tots els membres del Club que s’inscriguin en aquest sorteig omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. Es tracta d’un sorteig express! Per això cal que us afanyeu perquè tancarem la inscripció el dijous 25 d’abril a la nit (23.59). Si us toca, tindreu una entrada gratis per assistir a la funció i passar-ho genial amb un espectacle que no només us proposa el ‘més difícil encara’ sinó un autèntic viatge al circ clàssic amb els impressionants carruatges antics del Raluy, que podreu visitar aprofitant la vostra visita.

El Circ Raluy Legacy ha tornat a Sabadell per presentar el seu nou espectacle, #TheMagicFormula. Un impressionant xou  que combina diversió, emoció i fascinació, mantenint l’essència del circ dels anys 30 i fusionant-la amb l’avantguardisme més actual. El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

#TheMagicFormula és una proposta carregada de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els ulls amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que us faran estar en suspens. La nova fórmula compta amb ingredients d’excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan reconegut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dijous 25 d’abril de 2019 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del circ abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.