Publicitat
Publicitat

Si sou membres del Club Petit Sabadell, el tió de casa vostra us espera al Bosc de Can Deu! Sortegem un pack de 4 entrades per al taller 'Busquem el tió al Bosc de Can Deu', del diumenge 8 de desembre

Ja teniu el tió a casa? Si encara no ha arribat, us oferim una activitat molt xula per convertir aquest moment en una situació màgica per als més petits. Perquè aquesta setmana al Club Petit Sabadell sortegem entre tots els membres un pack familiar (4 entrades) per assistir al taller Busquem el tió al Bosc de Can Deu, que es farà a l’Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu) el proper diumenge 8 de desembre al matí (10.00).  Com sempre, per participar, cal complir dos requisits:

Ser membres del Club Petit Sabadell
✅ Inscriure’us en el sorteig omplint el formulari que trobareu clicant aquí.

Si voleu participar en aquest sorteig però no sou membres del Club haureu de registrar-vos en aquesta pàgina (que funciona, només, en ordinadors de sobretaula i tauletes). D’aquesta forma us afegireu a les més de 1.500 famílies que ja són del Club i, a més de prendre part en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara, rebreu informació sobre l’agenda familiar de la ciutat i accedireu a ofertes per poder-ne gaudir amb avantatges!

Diu la tradició de Can Deu que fa molts anys l’oncle Buscall, un viatger agraït, va regalar a la família que vivia a la Masia un aglà d’on va sortir una alzina. I d’aquesta alzina en va sortir una soca màgica. En el taller, les famílies participants, escoltareu el conte del Tió de Can Deu sota la llar de foc de la cuina de la Masia de Can Deu, per després sortir a buscar al bosc a identificar els tons de Nadal. Caldrà anar amb compte, perquè els Tions s’han camuflat de troncs mirant de passar desapercebuts: els haureu  d’identificar, i portar-los cap a la Masia, on els decorareu per convertir-los en el vostre tió particular. Haureu de posar-los el nas, els ulls, peus, la cara  i coronar-los amb una barretina. Ja només quedarà emportar-vos-els a casa i alimentar-los bé per tal que caguin molts regals la nit de Nadal.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dimecres 04 de desembre de 2019 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.