Publicitat
Publicitat

Les millors recomanacions literàries per a gaudir de l’estiu Deu propostes per a llegir durant els mesos més calorosos de l'any

L’estiu és el millor moment per a poder dedicar-nos a les nostres aficions. Des de La Llar del Llibre, ens porten les millors propostes de literatura infantil per a no deixar de banda la lectura dels més petits. 

 On ho fan els animals si no tenen orinals?
Daniela Kulot
Editorial Barcanova 

On ho fan el peix, el gat, la vaca i altres animals? La Tina ho vol saber i la mare l’hi explica. Descobreix com anar al lavabo i fer servir l’orinal.

Com has d’ensenyar al teu drac a dir… hola!!  
Anna Láng
Editorial VVKids                                                                                                                                       

Cada dia Sara li explica al seu amic Dragui el significat d’una nova paraula màgica perquè vol que aprengui a ser amable i intel·ligent.
Descobreix com li ha ensenyat a dir ‘Hola’ per saludar!                                                                                                                                                                                    

Els bombers. Extinció d’incendis i salvaments    
Editorial Cruïlla

Com van vestits els bombers? Per què van amb camions de color vermell? Què provoca els incendis al bosc? Aixeca les solapes per respondre aquestes preguntes i moltes més. Un llibre amb moviment que estimula la imaginació dels ingants i els ajuda a descobrir el món dels bombers.

Com és la teva família?       
Marga Martí i Tuki Ilustración
Editorial Babi Dibu

Aquest conte parla de la família, de diferents models d’ella. Amb ell vull que cada nen o nena pugui trobar un referent per poder lligar-ho amb la seva historia personal. Aquest conte voldria mostrar diferents models de famílies per poder conèixer-les i així aprendre a valorar les persones que hi viuen en elles.

La fàbrica d’etiquetes       
Emma Piquer i Esperanza Calle

Un malvat bruixot, un exèrcit de corbs i unes etiquetes que ningú es podia treure. Un conte per acabar amb les etiquetes. Ens hi ajudes?Posar una etiqueta és ben fàcil, però treure-la costa molt. A tots ens han posat etiquetes, i alguns adults encara les arrosseguen.

 

 Quin cabridet!         
El Hematicrítico i Mar Villar
Editorial Barcanova                                                                                              

El Llop Feroç és un ciutadà respectable i responsable que cuida el seu nebot i regenta una sastreria. Això és ara, perquè abans, el Llop no era així. No era feliç. Als animals del bosc els feia por perquè era una mala bèstia que es cruspia tot el que trobava pel camí. Fins que va arribar un dia, que un petit cabridet, amb el seu enginy, s’hi enfrontar.

Aquí hi ha lloc per tothom       
Alexandra Penfold i Suzanne Kaufman                 

El dia a dia d’un grup de nens, companys d’escola, on tots i cadascun d’ells són rebuts amb els braços oberts, sense distinció de sexe, raça o condició. Un preciós àlbum il·lustrat que ressalta el valor de la inclusió, l’acceptació i celebració de totes les cultures en una comunitat escolar. Perfecte per a llegir en veu alta el primer dia de classes!

 

La caseta sota terra. Notícia bomba!       
Catalina González i Toni Galmés 
Editorial B de Blok                                                                                               

«La caseta sota terra» és una sèrie que farà les delícies de petits i grans, tant per les seves precioses il·lustracions com per les magnífiques històries, que fomenten la diversitat, l’estima per la natura i l’amor per la família i els amics.

 

101 enigmas de animales para resolver en 5 minutos       
Isaac Palmiola               

 En una isla remota se ha desatado el CAOS: ¡todos los animales de la protectora se han escapado!
Por suerte, Julia, Diego y Perrock estaban ahí y están dispuestos a encontrarlos a todos. El único problema: ¡no pueden hacerlo solos! Para ayudarlos, tendrás que seguir alguna.

El meu diari d’estiu. Escriu les teves vacances per fer-les inoblidables.   
El Hematocrítico i Yimeisgreat
Editorial Blackie Books

Recordes què va passar durant el millor estiu de la teva vida? Quins gelats menjaves, quins amics vas fer, on et vas banyar? Aquest diari està pensat perquè les nenes i els nens puguin escriure d’una manera creativa què els passa durant cada dia de les seves vacances. Es divertiran escrivint, exercitaran la memòria, faran volar la imaginació, i tindran un record per a tota la vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.