Publicitat
Publicitat

S’obre el termini de preinscripció a les onze escoles bressol públiques de Sabadell El tràmit es pot realitzar fins el 12 de maig als propis centres o bé als registres de l'Ajuntament

Preinscripció escoles bressol públiques

Una de les escoles bressol municipals | (c) Ajuntament de Sabadell

Des d’ahir dilluns 2 de maig i fins el proper dia 12 està obert el termini de preinscripció a les escoles bressol públiques de la ciutat. Tota la informació sobre aquest procés, així com la documentació i reglament d’accés als centres es pot a la web del departament d’Educació de l’Ajuntament. Convé saber, no obstant, que cal presentar una única sol·licitud de preinscripció per a tots els centres sostinguts amb fons públics –de la Generalitat o municipals–, lliurant-la al demanat en primera opció o a qualsevol registre de l’Ajuntament. En el mateix imprès es pot demanar l’admissió a més d’una escola bressol, indicant l’ordre de preferència.

Quan en un determinat centre hi ha més sol·licituds que places, s’establirà l’ordre de prioritat a partir d’uns barems com la proximitat de l’escola al domicili (30 punts), al lloc de treball del pare o la mare (20 punts), una discapacitat de l’alumne igual o superior al 33 per cent (10 punts) o la percepció de la Renda Mínima d’Inserció (10 punts), entre d’altres. Els criteris i la documentació a aportar estan exposats en el tauler d’anuncis de les pròpies escoles i al web municipal.

Sabadell té onze escoles bressol municipals distribuïdes per tota la ciutat i que escolaritzen actualment un miler d’alumnes. Són l’Andreu Castells, Arraona, Calvet d’Estrella, Can Llong, Can Puiggener, Creu Alta, El Vapor Buxeda Nou, Espronceda, Joan Montllor, Joaquim Blume i La Romànica. La xarxa pública es completa amb la Llar d’infants Els Àngels, que pertany a la Generalitat.

Per tal de fer arribar a les famílies totes les dades d’interès sobre les escoles bressol municipals, l’Ajuntament ha posat en marxa diferents mecanismes d’informació en diversos formats. Entre les accions, per exemple, totes les famílies de la ciutat amb fills i filles d’entre 0 i 3 anys han rebut una carta i un díptic informatius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.