Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i el Teatre Sant Vicenç et tornem a convidar a veure el musical ‘Alcem la veu!’ Sortegem 2 entrades dobles per a la funció del 12 de maig (11.30) entre els membres del Club Petit Sabadell

(c) Teatre Sant Vicenç

Els membres del Club Petit Sabadell cada dia estan més de sort! Aquesta setmana poden anar gratis a la funció del musical Alcem la veu! del Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta el proper diumenge 12 de maig de 2019 al matí (11.30). Sortegem 2 entrades dobles per assistir a la funció entre tots els membres del Club que s’inscriguin en aquest sorteig omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. Tancarem la inscripció el dimecres 8 de maig a la nit (23.59). Si us toca, tindreu dues entrades gratis per assistir a la funció i passar-ho genial amb un espectacle recomanat pel Petit Sabadell per a nois i noies a partir dels vuit anys d’edat.

Després de l’èxit que ha aconseguit amb El geperut de Parísel Teatre Sant Vicenç encara la recta final de la temporada amb un nou musical adreçat al públic familiarAlcem la veu és una història ambientada al Nova York de finals del segle XIX i protagonitzada pels nois repartidors de diaris que somien, tant sols, amb una millor vida lluny de la duresa dels carrers. Quan el director del diari pel qual treballen decideix incrementar els preus de distribució, els joves troben un motiu per lluitar i defensar els seus drets. La seva vaga, sota el lema ‘la revolució dels nens’ paralitzarà la ciutat.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dimecres 8 de maig de 2019 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.