Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i Kidnelis sortegem dos exemplars del joc d’emprenedoria ‘Biznelis’ Tots els membres del Club Petit Sabadell poden participar en aquest sorteig

Kidnelis és una empresa sabadellenca especialitzada en la creació de jocs que tenen un fort component de responsabilitat social. No només es tracta de jocs que fomenten valors entre els més petits sinó que, a més, la seva producció es fa seguint criteris de quilòmetre zero. Tots els productes de Kidnelis es dissenyen i produeixen a Sabadell i el Vallès Occidental, amb professionals i empreses de la zona i implicant-hi el Tercer Sector en algun dels passos del procés de producció. La darrera creació d’aquesta marca es diu Biznelis i s’ha desenvolupat conjuntament amb la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.  A més, els alumnes de diverses escoles de Sabadell n’han testat la mecànica. Biznelis vol fomentar la cultura emprenedora entre els nois i noies a partir de 10 anys i, si sou membres del Club Petit Sabadell esteu de sort perquè en sortegem dos exemplars entre tots/es els/les components del Club!

Biznelis es dirigeix a nens i nenes dels cicles mitjà i superior de Primària. La dinàmica permet als jugadors aprendre més de 125 conceptes bàsics del món empresarial així com tirar endavant els seus ‘negocis’ tenint en compte aspectes com la responsabilitat, el creixement personal i professional o la reversió social dels beneficis. “La clau és impulsar l’esperit emprenedor i despertar la vocació empresarial dels nanos”, destaquen els autors del joc i professors universitaris Carme Casablancas i Xavier Verge. Les partides poden tenir més d’un guanyador i, en cas de fracàs, es dóna l’oportunitat de poder redreçar les coses i acabar, fins i tot, guanyant.

Per participar en aquest sorteig cal que us inscriviu emplenant el formulari que trobareu aquí i incloent-hi el mail amb el qual esteu registrats/des al Club Petit Sabadell. Els participants que no siguin membres del Club quedaran descartats. Si encara no estàs registrat/da, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Pots registrar-te en aquest enllaç, que (glups!) només funciona en tauletes i ordinadors de sobretaula 😥.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell (que hagin emplenat el formulari corresponent) fins el 16 de gener de 2019 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

  1. Gràcies per el sorteig

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.