Publicitat
Publicitat

Dues obres de teatre i una novel·la juvenil, novetats de Tuins Editorial per Sant Jordi 2014

Dues obres de teatre i una novel·la juvenil, novetats de Tuins Editorial per Sant Jordi 2014

2014 03 18 Novetats Tuins Sant Jordi 14 02Tuins Editorial, la microeditoral sabadellenca especialitzada en obres de teatre infantils, entre d’altres, ja té a punt les novetats que presentarà coincidint amb la Diada de Sant Jordi de 2014. Es tracta de dues noves peces teatrals i el segon exemplar de la seva col·lecció de novel·la juvenil. Amb aquestes incorporacions, el fons de l’editorial creada el 2012 per les germanes bessones Núria i Roser Llunell inclourà ja un total de set títols: quatre en la col·lecció de Teatre Infantil, dos en la de Novel·la Infantil i Juvenil i un en la de Contes Il·lustrats. A tot plegat cal sumar-hi el dossier Fem Teatre!, una proposta didàctica per treballar les habilitats comunicatives a través de l’escena publicat pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; i les dues maletes pedagògiques realitzades en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics Sabadell-Sant Quirze.

Pel que fa a la col·lecció de Teatre Infantil, les novetats de Tuins per al Dia del Llibre seran Ara que en tinc 80! i Espècies en perill d’extinció. Es tracta de dues peces escrites per Núria Llunell editades amb il·lustracions de Sebastià Brosa i Imma de Batlle, respectivament. Amb pròleg de l’actor Pere Arquillué, Ara que en tinc 80! és una comèdia situada en una residència geriàtrica on una colla d’avis hi conviuen amb un doctor amb molta autoestima i amb tres infermeres decidides a mantenir-los en forma.  D’altra banda, Espècies en perill d’extinció pren la forma d’un programa de televisió en el qual s’estudien les espècies a punt de desaparèixer just en el capítol dedicat a l’ésser humà. També es tracta d’una comèdia, en aquest cas amb pròleg de l’actor Andreu Rifé.

2014 03 18 Novetats Tuins Sant Jordi 14 01L’altra imminent novetat de Tuins és Un mètode explosiu per salvar uns crancs i un riu, el segon lliurament de la sèrie de novel·la escrita per Josep Maria Tortajada i protagonitzada per Biel i Grisel·la, dos joves investigadors. En aquesta ocasió, l’acció se situa a Altafulla, on els dos peculiars detectius descobriran una trama immobiliària il·legal a l’espai natural de la desembocadura del riu Gaià. El llibre, adreçat a nois i noies a partir de 7 anys d’edat, compta amb il·lustracions d’Eli Romeu.

Aquests tres nous títols s’afegeixen als ja editats per Tuins: les obres de teatre Quicquiriquic (de Núria Llunell amb il·lustracions de Sebastià Brosa) i Quilos i quilos de Sant Jordi (també de Llunell amb il·lustracions de Queralt Garriga); el conte i·lustrat Un parell, de Núria Llunell amb il·lustracions de Carme Carreras; i la novel·la infantil/juvenil Bombons i un veí estrany per no caure en un parany, de Josep M. Tortajada amb il·lustracions d’Eli Romeu. Les novetats de Tuins Editorial per Sant Jordi 2014 es començaran a distribuir a totes les llibreries de Catalunya els propers dies i es donaran a conèixer amb presentacions a diferents punts del país.

Leave a Reply

Your email address will not be published.