Publicitat
Publicitat

Llibres per començar bé el curs escolar

Ja ha començat el curs escolar! Això vol dir que tornarem a veure els nostres amics, aprendre coses, fer-nos més grans i tornar a llegir llibres… que us agradaran! Amb aquesta filosofia, la Isabel Roca, l’especialista en literatura infantil i juvenil de La Llar del Llibre, ens ha preparat un recull de novetats per donar la benvinguda al nou curs gaudint d’històries, aventures, coneixements i personatges diversos. Perquè, ja ho sabeu, llegir és imprescindible per créixer!

La guineu condueix

Autora: Susanne Straber
Editorial: Joventut

La guineu va amb cotxe a tot drap. Trontolla per la grava fent sotracs. Passa corrent els bassals. Xof, xof, xaf! Que divertit és esquitxar!

 

El follet Oriol a la vall dels dinosaures
Autor: Òscar Sardà
Editorial: Barcanova

Mentre el follet Oriol busca bolets, descobreix un estrany animaló amb el coll llarg intentant empènyer un ou… és un cadell de dinosaure amb el seu germanet!

 

Un conte per a cada lletra. Aprèn les lletres i els sons de l’abecedari. 
Autor/a: Carmen Gil / Natascha Rosenberg
Editorial: Cruïlla

Recull de contes, un per a cada lletra de l’abecedari, perquè els prelectors i primers lectors distingeixin les grafies i els sons de cada lletra i aprenguin a reconèixer-les. Cada conte té una lletra com a protagonista.

 

Una mica més.
Autor: Olivier Tallec
Editorial: BiraBiro

Un arbre és fràgil, cal tenir-ne molta cura. Ho has de cuidar com un amic. El meu arbre i jo ens cuidem molt. De vegades em dóna una de les seves pinyes. Un és una mica, però vés amb compte, tots són molts.

 

Monstres!!
Autor: Stephan Pricken
Editorial: Cruïlla

En Jan és molt valent i, quan sent sorolls al menjador, va  a mirar què hi ha. Resulta que són uns monstres que intenten tornar a casa seva. Ell, en lloc d’espantar-se, els ajuda. 

 

L’embolic
Autor/a: Lídia Alcáraz / Noemí Fernández
Il·lustracions: Seta Gimeno

T’has parat mai a pensar tot el que et volta pel cap a llarg del dia? Totes les persones tenim pensaments que ens acompanyen arreu i a l’Anna, els seus, li agraden. Però aquesta nit no ha dormit bé… Vols saber perquè?

 

El meu tigre i jo
Autora: MarBenegas/ Francisca Yáñez
Editorial: A buen paso. 

Tinc un tigre blanc de neu i carbó. Ell em dona tots el colors. Tinc un tigre blanc de paper i tempesta, i em guarda totes les paraules.Tinc un tigre blanc que m’acompanya, fins i tot quan no hi és.

El gran llibre dels contraris
Autor: Més de 500 elements per comparar
Editorial: Tramuntana

T’agradaria saber quines coses són fràgils, ràpides o sorolloses? Creus que una bola de gelat és molt o poc? Saps què són els contraris? Si obres aquest llibre, descobriràs que el món n’és ple, de contraris. 

 

La vida secreta de les formigues
Autora: Lali Begood
Il·lustracions: Pedro Rodríguez

A aquesta conclusió arriba la petita Lali després de descobrir el minúscul món de les formigues i entendre que, més enllà de la mida, no som gaire diferents. Tots tenim una VIDA!

 

L’univers. Un món per capes. 
Autor/a: Gail Armstrong
Editorial: Cruïlla

Un llibre amb solapes, desplegables i pàgines perforades per entrar dins de les meravelles de l’univers i tots els seus secrets. Els científics encara no el conèixer del tot, però aquest llibre ens ajudarà a saber-ne coses.

 

24 hores en la pell d’un metge
Autors: Pascal Prévot / Anne-Charlotte Gautier
Editorial: Librooks

Avui les urgències estan plenes de gom a gom, i els malalts et necessiten. Els hauràs d’explorar, fer-los un diagnòstic i curar-los. Som-hi! A la feina!

 

El concert més animal
Autors: Anna Fité / Pedro Simón 
Editorial: Librooks

Si ets una gallina i el masover et vol posar dins el brou del sopar, la teva única opció és córrer cames ajudeu-me sense mirar enrere.

 

Sunakay
Autora: Meritxell Martí
Editorial: Flamboyant

El mar s’ha convertit en un immens abocador sense vida submarina. Dues germanes sobreviuen en una illa de plàstic, entre la deixalla. Un petit accident canviarà el rumb de les coses. Una força atàvica està a punt d’emergir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.