Publicitat
Publicitat

Llibres per aprofitar bé les vacances d’estiu

D’aquí a pocs dies s’acaba el curs escolar! Això vol dir que deixarem enrere els deures, les extraescolars, els controls… I tindrem més temps per llegir! Se us ocorre una idea millor que invertir una mica de temps, cada dia de les vacances, llegint un bon llibre? Amb aquesta filosofia, la Isabel Roca, l’especialista en literatura infantil i juvenil de La Llar del Llibre, ens ha preparat un recull de novetats per treure tot el suc a l’estiu gaudint d’històries, aventures, coneixements i personatges diversos. Perquè, ja ho sabeu, llegir és imprescindible per créixer!

Exploradors
Autora: Almudena Suárez
Editorial: Joventut

Em dic Jan i soc explorador. Cada matí em preparo la motxilla i surto d’aventura. Els exploradors som molt valents. Res no ens atura!!!

 

Mercy Watson atrapa un lladre
Autora: Kate DiCamillo
Il·lustracions: Chris Van Dusen
Editorial: Corimbo

El senyor i la senyora Watson tenen una porqueta que es diu Mercy. És una veritable meravella porcina. Una nit, se sent un soroll. Un lladre entra a casa seva…Ben aviat, descobrirà que no ha estat bona idea entrar en aquesta casa.

Contraris. Les forces oposades de l’univers
Autor/a: Soledad Romero Mariño
Il·lustracions: Mariona Cabassa

Tot el que existeix a l’univers té un contrari: silenci—soroll, lluna—sol, emoció i raó, hivern—estiu… Però cap d’aquests contraris es manté pur, quiet… Tot canvia. Els contraris es barregen, i d’aquest moviment sorgeix el món tal i com coneixem: multicolor i divers.

Les extraordinàries històries dels insectes.
Autors: Cazenove, Vodarzac & Cosby
Editorial: Animallibres.

A camí entre l’humor i la veritat científica, descobreix els secrets d’un món fascinador: el dels insectes. Un còmic amb ales!

 

Veïns
Autor/a: Kasya Denisevich
Editorial: Joventut

Si us atureu a pensar-hi… el meu sostre és el terra d’algú, i el meu terra és el sostre d’algú. De fet, si pogués estirar la mà a través de la paret, podria tocar algú, i aquest algú seria la meva nova veïna!!

El xèrif Nino i els fugitius
Autor/a: Marta Cunill
Editorial: Mamut

Regna la calma al Vell Oest i el xèrif Nino aprofita per descansar. Però quan es lleva… Sorpresa!!! Els vuit presos s’han escapat. Una col·lecció en la qual l’astúcia i l’observació seran claus perquè en Nino arribi al seu destí.

El bosc meravellós. Pinta, canta, aprèn i llegeix el conte del Nic i els seus amics.
Autor/a: Anna Fité
Il·lustracions: Sígrid Martínez
Editorial: Bindi Books

Amb aquest llibre, els més petits gaudiran de les aventures d’en Nic, aprendran els canvis de les estacions i trobaran un munt de propostes: endevinalles, activitats, cançons i làmines per pintar.

Juli Cèsar. A la conquesta del món.
Autora: Francesca Ferretti de Blonay
Il·lustracions: Oyemathias
Editorial: Mosquito

Juli Cèsar va viure fa més de 2.000 anys  i, tot i així, és part de l’origen del nostre món modern. Les seves conquestes van unir Orient i Occident sota la mateixa bandera.

En Leo i la Lisa, més enllà de la ciutat única
Autor: Miguel Angel  Sáez
Editorial: Thule

Un llibre il·lustrat a partir de materials reciclats, per mostrar la bellesa d’allò que ja no es fa servir i la vida més enllà del que és evident. El món ha canviat. Només resta dempeus una ciutat: la Ciutat Única.

Gos pudent va a la platja.
Autor/a: Colas Gutman
Il·lustracions: Marc Boutavant
Editorial: Blackie Books

En Gos Pudent no ha vist mai el mar, i tampoc ha anat mai de vacances. Per això, quan li ofereixen una plaça a les Colònies Depriments…no s’ho pensa dues vegades!!!

Jo💙 el món. Descobrim la terra, els mars, els animals i la gent del nostre planeta.
Autor/a: Tania McCartney
Editorial: Estrella Polar

Un viatge per la terra, el mar, el cel, la flora, la fauna i les persones del nostre meravellós planeta.

Contes per a famílies felices
Autor/a: Begoña Ibarrola
Il·lustracions: José Luis Navarro

Un recull de contes per gestionar les emocions a casa i assolir la felicitat en qualsevol tipus de família.

Leave a Reply

Your email address will not be published.