Publicitat
Publicitat

…i encara més llibres per Sant Jordi 2021!

Teniu ganes de Sant Jordi? Aquest any sembla que el podrem celebrar d’una manera més normal! Segur que diferent respecte com ho fèiem abans de la pandèmia però, en qualsevol cas, molt millor que fa un any. I això vol dir que podrem sortir al carrer a comprar llibres i podrem tocar i olorar totes les novetats de literatura infantil i juvenil i àlbums il·lustrats que s’han publicat en les darreres setmanes. Fa uns dies, la Isabel, de la Llar del Llibre, ja ens va fer una primera proposta de novetats per a aquest imminent dia del llibre. I ara ens en fa una altra, plena de llibres per als més petits-petits. Segur que els agradaran moltíssim, així que no perdeu l’oportunitat de celebrar Sant Jordi i fomentar el plaer de la lectura! Bona diada!

Fixa-t’hi bé!. Amb solapes i un mirall
Amelia Hepworth
Il·lustracions: Pintachan
Editorial Combel

Qui s’amaga sota l’aigua? L’hipopòtam! Un llibre amb solapes per jugar a descobrir quin animal s’amaga al darrere. El dibuix els donarà la pista per endevinar els animals i els estimularà en el joc de descoberta. I, al final, qui s’ha amagat? Fixa-t’hi bé!

Mixifú i el sorral
Meritxell Martí
Il·lustracions: Xavier Salomó
Editorial Combel

Els jocs del sorral són els més divertits, i sempre hi pots fer alguna amiga! En Mixifú és un gat juganer que mira el món amb curiositat. L’acompanyes?

La granja. Obre camins
Johnny Dyrander
Editorial Combel

Un llibre de tot cartró que presenta cinc vehicles de la granja, amb el vocabulari de les diverses parts que els componen i un circuit per cada doble pàgina, que permet recórrer els escenaris de la granja amb una fitxa de cartró.

Què veus, eriçó?
Ramon Besora
Il·lustracions: Natasha Domanova
Editorial. Pagès

A la una, miro al cel i veig la lluna. A les dues, un estel amb dues cues. I… a les tres?

El gran llibre de l’Osset Siset
Benji Davies
Editorial. Estrella Polar

Amb solapes per aixecar i centenars de dibuixos, aquest llibre està pensat per estimular el llenguatge i potenciar la confiança dels infants; els primers passos d’una vida d’aprenentatge!

Estimo la natura
Joana Raspall
Il·lustracions: Gibet Ramon
Editorial. El cep i la nansa

Poemes il·lustrats de Joana Raspall relacionats amb la natura, els seus animals, els astres que ens il·luminen i el cicle de la vida. Escrits en lletra de pal perquè primers lectors els puguin llegir autònomament i il·lustrats amb el mestratge de la Gibet Ramon.

Busca i troba els colors de l’Elmer
David Mckee
Editorial. Beascoa

Una nova opció busca-busca de l’elefant més conegut. Cada escena dedicada a un dels colors de l’Elmer.

 

L’abella. Segueix el fil
Benoit Broyart
Il·lustracions: Suzy Vergez
Editorial. MTM

Recorre el camí que va de pàgina a pàgina tot seguint l’abella que hagis escollit. Vols acompanyar l’abellot o l’abella obrera? Vols anar cap al bosc o cap al camp? Així, amb cada nova lectura, descobriràs aspectes diferents de la vida de les abelles, des de com neixen o fan la mel, fins als perills que corren. Una divertida descoberta de l’ecologia i la natura!

El colom ha d’anar a l’escola!
Mo Willems
Editorial. Andana

Aquest àlbum ens ofereix una visió divertida i empàtica d’aquest procés d’acceptació de les pròpies pors i incerteses i com superar-les.

 

Allà on viu l’Agnes
Marit Larsen
Il·lustracions: Jenny Lovlie
Editorial Alba

L’Agnes ha viscut tota la vida al tercer pis del mateix edifici. Imaginar-se-la vivint a qualsevol altre lloc és gairebé impossible. Un bon dia, hi va viure l’Anna, també, i aleshores l’Agnes no tindrà altre remei que acceptar que el munt de secrets que amaguen aquelles parets ja no són seus i prou. I és que… què és, en realitat, una casa, si qui hi viu no en pot dir ‘casa’?

Veïns
Kasya Denisevich
Editorial. Juventud

Els nostres veïns estan per tot arreu: al costat de la nostra habitació, a sobre el menjador o sota la nostra cuina. El més freqüent és que siguin un misteri; una presència tan sols detectada per sorolls indesxifrables, passes o, potser, una porta tancada.

La iac més petita
Lu Fraser
Il·lustracions: Kate Hindley
Editorial. Baula

Al capdamunt d’un cim nevat, on el vent bufava gèlid, glaçat, en un ramat de iacs hi habitava la Greta, la iac més petita de tota la contrada. Ser la més petita pot semblar un inconvenient, però … Ho serà, realment?

Leave a Reply

Your email address will not be published.