Publicitat
Publicitat

La Joventut de la Faràndula torna a portar la seva ‘Blancaneus’ al Teatre Poliorama de Barcelona

Una escena del muntatge | (c) Joventut de la Faràndula

Una escena del muntatge | (c) Joventut de la Faràndula

Un dels darrers grans èxits del grup de teatre infantil sabadellenc Joventut de la Faràndula torna a representar-se a Barcelona. Es tracta del musical La Blancaneus i els set nans, que els farandulers van estrenar ja fa anys al Teatre La Faràndula amb un èxit aclaparador i que ara es representarà en cinc ocasions al Teatre Poliorama de la capital catalana dins del cicle Viu el Teatre. En concret, la proposta es podrà veure a l’escenari de La Rambla barcelonina des del 27 d’abril i fins el 25 de maig, tots els diumenges al migdia (12.30h). L’obra ja s’havia representat en aquest espai l’octubre de 2012 i la bona acceptació del públic ha fet que repeteixi. Es calcula que més de 10.000 persones han vist aquest espectacle al llarg de la seva trajectòria.

El musical es basa en el conte dels germans Grimm, però incorpora tot un seguit d’elements que el distancien de les versiones cinematogràfiques que se n’han fet. En aquest sentit, per exemple, la protagonista escapa de l’estereotip de noia submisa i el seu príncep no és un home especialment valerós. El guió és obra d’Albert González, que també dirigeix la proposta juntament amb Alba Valero. A la funció hi participen més de 40 actors, que canten cançons escrites per Keko Pujol i executen les coreografies dissenyades per Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots. A més, la producció compta amb la participació especial de l’actor Jordi Banacolocha en el paper de ‘mirall màgic’.

L’actriu Jèssica Martín protagonitza la proposta, acompanyada de Joan Bta. Torrella com a príncep i de Montse Vidal com a la Reina malvada. Un dels grans al·licients per als més petits són, però, els set nans, que interpreten actors adults com Miquel Roselló, Albert González, Francesc Rocamira, Xavoi Salvador, Salva Peig, Quim Carné i Arnau Solsona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.