Publicitat
Publicitat

La Bassa i les piscines municipals de Sabadell obren la temporada amb l’objectiu de superar les xifres de 2013

La Bassa i les piscines municipals de Sabadell

La Bassa de Sant Oleguer

La Bassa i les piscines municipals de Sabadell obren avui, 18 de juny de 2014, la seva nova temporada d’estiu que, a més de les sessions de bany inclou diverses propostes per gaudir del bon temps a l’aire lliure i per realitzar esports. A partir d’avui, la Bassa estarà oberta cada dia fins el 31 d’agost, mentre que les piscines de can Marcet, ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor allargaran una mica més, fins el 5 de setembre. Els responsables municipals creuen que aquesta nova temporada superarà les xifres d’assistència de l’any passat, quan la macropiscina circular de Sant Oleguer va rebre més de 145.000 banyistes, superant lleugerament la xifra del 2012; i la resta de recintes municipals van tenir en conjunt una assistència de 98.000 visitants.

La Bassa obrirà de deu del matí a dos quarts de vuit del vespre, mentre que les piscines municipal estaran actives d’onze de matí a dos quarts de vuit de la tarda els dies feiners i de deu del matí a dos quarts de vuit de la tarda els caps de setmana i dies festius. Els preus d’accés varien en funció de l’entrada (individual o en grup), l’edat i els dies. L’entrada individual val 3,50 euros per persona els dies feiners o 4,50 euros els caps de setmana i festius a les piscines municipals; mentre que a la Bassa puja fins a 4,64 euros els dies feiners o 5,65 els dissabtes, diumenges i festius. Pels menors de 15 anys i els jubilats els preus oscil·len entre els 2,15 i els 3,45 euros. L’entrada és gratuïta pels menors de quatre anys i no es permet l’accés a menors de 14 anys que no vagin acompanyats d’un adult.

Entre les novetats d’aquesta temporada, destaca la instal·lació de desfibril·ladors en tots els equipaments. També s’ha habilitat la venda anticipada d’entrades i s’ha implantat un sistema per permetre als usuaris amb entrada que puguin sortir dels recintes i tornar-hi a entrar el mateix dia. A la Bassa, s’han instal·lat noves taules a la zona de picnic i un accés ràpid per als abonats, col·lectius específics o usuaris que ja tinguin el seu ticket.

L’Ajuntament de Sabadell també oferirà novament la possibilitat de practicar activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, fer perfeccionament o practicar gimnàstica a l’aigua. Les activitats, obertes a totes les edats, es portaran a terme a les piscines municipals d’Olímpia, can Marcet, Campoamor, Parc del Nord i Joan Serra. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat). Les activitats previstes es poden consultar al web municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.