Publicitat
Publicitat

Ja tenim les guanyadores del concurs CreaTu entre els membres del Club Petit Sabadell!

Concurs CreaTu Club Petit Sabadell

Un exemple del premi de CreaTu

La tenim les guanyadores del concurs de CreaTu entre els membres del Club Petit Sabadell! Es tracta de la Zaida Planells i la Meritxell Aparisi, que s’enduen la transformació d’un dibuix dels petits/es de casa en una obra d’art única, original i excepcional! CreaTu, la marca de l’empresa sabadellenca Fidel Roca especialitzada en la personalització d’objectes i regals, convertirà les creacions en dos plafons amb el dibuix gravat que donaran un aire definitiu a qualsevol racó de casa! Per si alguna de les dues guanyadores no confirma l’acceptació d’aquest premi, també hem escollit un parell de reserves, així que estigueu atents/es!

Els productes de CreaTu són objectes únics i exclusius elaborats, entre d’altres, a partir d’un dibuix infantil o d’un manuscrit, com una signatura per exemple. Aquest material es pot traslladar a multitud de suports: joies, clauers, quadres, punts de llibre, recordatoris de comunió, obsequis de noces… Es tracta d’una fórmula molt assequible per a fer regals originals i singulars. En aquest cas, a més, la transformació de l’original a l’objecte es fa amb una gran fidelitat (respectant els colors, per exemple), una gran versatilitat (amb multitud de suports ) i amb la possibilitat de fer-ne grans quantitats. Si voleu veure una mica millor totes les possibilitats que us ofereixen, podeu visitar la seva web i en aquest blog trobareu algunes propostes ben originals per si mai heu de fer un regal d’aquells que no s’obliden!

Moltes gràcies a tots els que us heu registrat al Club Petit Sabadell! Esperem que us resulti útil i ja us avancem que demà mateix començarem un nou concurs, aquest cop per anar al teatre de franc. Si encara no us heu registrat, ara és el moment de fer-ho a través de la web del Petit Sabadell. Molta sort a tots/es!

Leave a Reply

Your email address will not be published.