Publicitat
Publicitat

Fundació Sabadell i Quadpack Foundation signen de nou el conveni per atorgar ajuts escolars Són beques de descompte per a les escoles d'entorns sòcio-deprimits

La Masia de Can Deu | Cedida

REDACCIÓ | El president de Quadpack Foundation Tim Eaves i el director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell  Joan Carles Sunyer han signat la renovació del conveni de col·laboració entre ambdues entitats. El passat curs 2020/21 s’han pogut beneficiar 1.852 alumnes en 95 grups escolars, és a dir, el 37,1% dels realitzats.

L’objectiu d’aquest acord és l’establiment d’un programa de beques per a la participació en les activitats pedagògiques desenvolupades al Centre d’Educació Ambiental ubicat a la masia de Can Deu de grups escolars i centres d’esplai d’entorns deprimits o en risc d’exclusió. El programa de beques es concreta en l’aplicació a aquest tipus de centres d’un descompte del 20% en el cost de les activitats i en un ajut al transport en autocar.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya estableix un llistat de centres educatius considerats com de màxima complexitat en funció dels indicadors del context sòcio-econòmic deprimit de l’entorn on s’ubica el centre.

Al web de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, podeu consultar les instruccions per beneficiar-se de la beca i les sol·licituds d’inscripció es faran mitjançant l’email visitesen@fundaciosabadell.cat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.