Publicitat
Publicitat

La Festa BBVA de la Primavera 2021 es celebrarà en línia a través del You Tube de la Fundació 1859 Caixa Sabadell La iniciativa es tancarà amb un concert presencial, amb venda d'entrades, d'El Pot Petit a la Masia de Can Deu

Festa BBVA de la Primavera 2019

La Festa del 2019 va reunir 7.000 persones a la Masia de Can Deu | (c) Petit Sabadell

REDACCIÓ | La Festa BBVA de la Primavera, organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, es desenvoluparà el proper 16 de maig de forma virtual, tal i com ja es va fer amb fa uns mesos amb la Festa BBVA de la Tardor. L’any 2019, l’última edició que es va poder celebrar, la celebració va reunir més de 7.000 persones a l’Espai Natura 1859 (la Masia de Can Deu), una circumstància que les actuals mesures de contenció del covid-19 fan impossible, de forma que els organitzadors han optat novament per virtualitzar la festa, mantenint-t’hi els ingredients habituals però adaptant-los per tal que els espectadors els puguin gaudir o realitzar des de casa, a través del canal de la Fundació a la plataforma YouTube

La Festa tindrà lloc al matí (de 10.00 a 13.00), sense públic, en directe des de la Masia de Can Deu. Com a novetat, però, a la tarda sí que hi haurà un acte presencial com a fi de festa. Es tracta d’un concert del Pot Petit al qual podran assistir 500 persones prèvia adquisició de la corresponent entrada i amb totes les mesures de seguretat necessàries. 

“La del 2021 serà una edició especial de la Festa BBVA de la Primavera ja que s’ha volgut mantenir l’esperit de la festa que es fa cada any però adaptant-la a les noves circumstàncies“, expliquen els responsables de la iniciativa. El públic podrà seguir les activitats tradicionals (tallers, visites exhibicions…) de forma online i participar a través de les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) amb l’etiqueta #festaBBVAprimavera.

Dies abans, le famílies ja podran prendre part al Kahoot de la Festa, un concurs de preguntes i respostes sobre l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell i durant la celebració podran realitzar simultàniament a casa les mateixes activitats que s’oferiran a la retransmissió. Per fer-ho caldrà tenir preparats els materials del llistats corresponents a cada activitat, disponibles al web de la Fundació. Igualment, al llarg de la retransmissió anirà apareixent un cargol tafaner. Caldrà estar atents i apuntar els moments en què aparegui, per poder participar al concurs d’un cap de setmana a l’alberg rural Lo molí de Bot, a la Terra Alta.

Els conductors de la Festa seran, en aquesta ocasió, l’actriu Mercè Martínez i el periodista Marc Sabater, que aniran presentant les diferents activitats. En aquesta edició participaran Miquel Casas, esculpint fusta amb una motoserra; les aus rapinyaires dels Falcons del Fai, amb una exhibició de vol; i els gossos d’atura del Turó de les 9 Cabres, amb una demostració de les seves habilitats per guiar un ramat.

Els espectadors també podran gaudir dels tradicionals tallers de natura, de la visita a la granja de la Masia de Can Deu per conèixer els animals que hi viuen, la visita al Museu de la Vida al Camp i d’un taller de cuina per elaborar coques de recapte.
 
Gran fi de festa

Per celebrar que cada cop falta menys per poder desenvolupar les activitats de forma presencial, l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell ha programat una gran actuació de fi de festa amb el grup El Pot Petit a la tarda (de 18.00 a 19.15).  Al concert podran assistir-hi un màxim de 500 persones que prèviament hauran hagut de comprar l’entrada a la pàgina web de la Fundació a la plataforma  Codetickets. Caldrà seguir en tot moment les recomanacions per a prevenir la covid: mantenir la distància entre grups bombolla familiars, fer ús del gel hidroalcohòlic i portar mascaretes (obligatòries per a majors de 6 anys, recomanades de 3 a 6 i optatives per a menors de 3 anys).

Només podran accedir al recinte les famílies amb entrada. Pels qui no en tinguin, el concert s’emetrà en directe pel canal de Youtube de la Fundació, com la resta de la Festa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.