El Family Ceba’t Festival omplirà Fira Sabadell d’activitats familiars el primer cap de setmana de novembre La iniciativa vol "proporcionar dos dies de festa contínua" a les famílies amb animació, tallers i punts de gastronomia

cebat festival

Una batucada a les portes de Fira Sabadell, en la primera edició del Ceba’t | Cedida

La segona edició del Family Ceba’t Festival omplirà Fira Sabadell d’activitats infantils i familiars els dies 6 i 7 de novembre. La iniciativa, que aquest any arriba a la seva segona edició, té com a objectiu proporcionar “dos dies de festa contínua plena d’activitats infantils, atraccions, tallers, actuacions, punts de gastronomia, batucades, espectacles itinerants i moltes altres sorpreses”, expliquen els organitzadors, tot advertint que per participar-hi “el més important no és l’edat, sinó les ganes de passar-s’ho bé“.

El Cebat’t Family es desenvoluparà tant dissabte com diumenge de les 11 del matí a les 11 de la nit. Les famílies participant hi trobaran tallers de circ, de castellers i de globoflexia, competicions esportives, inflables, llits elàstics, zumba kids, tallers de maquillatge, atraccions sostenibles i animació infantil, a més de tallers i actuacions musicals a càrrec DJ i de grups com Fugados Kids i Versions per Xics.

Fugados Kids és un grup de versions amb un ampli repertori musical que abasta des de temes populars dels anys 80 fins als hits amb més ritme del panorama musical actual. Versions per Xics, per la seva banda, és un projecte musical dirigit al públic familiar amb una posada en escena teatral que ofereix un repàs de les principals cançons que més actualment els petits, versionant temes de grups com El Pot Petit, Miki Núñez o Doctor Prats, entre d’altres.

En molts casos, les activitats aniran a càrrec d’entitats i empreses sabadellenques com les Bruixes del Nord, el Club Natació Sabadell, els Castellers de Sabadell, l’Espai Criança i Salut, la Cooperativa TUS o SMATSA, entre d’altres.

L’oferta lúdica, a més, es complementarà amb la gastronòmica, amb food trucks amb begudes i menjar per a tots els gustos. La idea és que els participants aprofitin al màxim la jornada sense necessitat d’abandonar el recinte per dinar o sopar.

“El Ceba’t Festival compta amb tots els ingredients per a convertir-se en la millor proposta d’oci familiar de Catalunya durant el primer cap de setmana de novembre“, valoren els organitzadors. Les entrades per participar-hi estan a la venda a la web del Festival a un preu de 12,00€. L’accés és gratuït per a tots els nens i nenes entre 0 i 12 anys.

Videojocs per al públic adolescent

La iniciativa incorporarà també un espai gamer per al públic adolescencent (a partir de 12 anys). Aquesta zona funcionarà amb el mateix horari del Festival (d’11.00 a 23.00) i s’hi podran realitzar tornejos de videojocs, dedicats respectivament a Fornite, Rocket League i FIFA 22.

La creació d’aquest espai, per al qual caldrà adquirir una entrada apart, suposa per a Jordi Lozano, director del Ceba’t, “una oportunitat per ampliar activitats orientades al públic adolescent. D’aquesta manera, les famílies podran acudir al festival al complet, independentment de les edats dels fills”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.