Publicitat
Publicitat

[FOTOS] Més de 3.300 persones a la primera edició de la Festa BBVA de la Tardor a l’Espai Natura Sabadell

[gmedia id=32]

Més de 3.300 persones van passar ahir diumenge per la Masia de Can Deu per participar a la primera edició de la Festa BBVA de la Tardor, organitzada per l’Espai Natura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Els organitzadors consideren que aquesta xifra és “és extraordinàriament bona” donada la novetat que suposa la convocatòria, hereva de les que es van celebrar fins al 2011 dedicades a les carbasses. “L’afluència de públic ha estat molt alta, superior a la prevista, perquè hi ha un públic fidel a les propostes lúdiques i educatives de l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859 que s’ha mobilitzat gràcies a les xarxes socials, el món educatiu i el boca orella”, conclouen.

151025 Festa de la Tardor 2015 04

Un dels taller infantils | (c) Petit Sabadell

La jornada va oferir la possibilitat a un públic familiar de gaudir d’un dia a l’aire lliure participant en activitats de coneixement del món rural, en especial dels productes agrícoles propis de la tardor. Entre les activitats de més èxit de públic hi ha el teatre de titelles de tardor per als més menuts, el tast gastronòmic per al públic adult i l’habilitat i dels llenyataires que, amb motoserres, van modelar toncs tot creant escultures. Petits i grans van poder participar d’activitats que han esdevingut un clàssic de l’Espai Natura, com la visita als animals de la granja i la visita al Museu de la Vida al Camp i a l’exposició El futur del Bosc de Can Deu després de les ventades.

Paral·lelament es van portar a terme concursos de fotografia, en format càmera digital i mòbil, coorganitzats per l’entitat EcoClics, que van animar als assistents a mostrar els aspectes més bonics i originals de la Festa. La inscripció i recepció de fotografies per a participar al concurs estaran obertes fins al dimecres 28 d’octubre.  Els sis guanyadors de les dues categories del concurs rebran els premis el diumenge 1 de novembre(12.00h) a l’Espai Natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.