Publicitat
Publicitat

L’Escola Ribatallada estrena nou capgrossos a la cercavila de la Festa Major de la Creu Alta

ribatallada-capgrossos-01Com ja és una tradició a la Creu Alta, a la cercavila de la Festa Major del barri, el proper diumenge, hi haurà alumnes, mestres i pares i mares de l’Escola Ribatallada. La mainada hi participarà tocant flabiols i tamborins i ballant balls de bastons, portant capgrossos i passejant-hi el Drac Centpeus.

Els balls de bastons els ballaran els alumnes del cicle inicial de Primària. Els capgrossos els portaran els alumnes del cicle Mitjà. Els més petits, els alumnes de parvulari passejaran al Drac Centpeus, una bèstia en la que hi caben 25 nens i nenes. Els més grans tindran la responsabilitat de fer ballar a tots els entremesos de l’escola fent de músics.

Des de fa ja set cursos, els alumnes de quart, cinquè i sisè d’aquesta escola del carrer Canonje Joncar aprenen a tocar el flabiol i el tamborí ja que l’Escola Ribatallada forma part dels centres que han assumit el projecte El flabiol i el tamborí a l’Escola.

La novetat d’aquest any a la cercavila és que el centre estrenarà nou capgrossos nous que han estat construïts al llarg del curs als tallers de plàstica amb l’assessorament de l’artista creualtenc Jordi Junyent. Com ja és habitual de fa cinc anys, aquests capgrossos han estat exposats a la biblioteca dels Safareigs com un dels actes preparatius de la Festa Major de la Creu Alta i exemple de la col·laboració entre l’escola i la biblioteca.

Ribatallada-capgrossos-02    Ribatallada-capgrossos-04  Ribatallada-capgrossos-03

Leave a Reply

Your email address will not be published.