Publicitat
Publicitat

[ENQUESTA] Les activitats extraescolars haurien de reobrir?

extraescolarsUn dels sectors més afectats per les restriccions derivades de la pandèmia per covid-19, per bé que se’n parla poc, és el de les extraescolars. Escoles de música, dansa, teatre, reforç o esports que no es poden realitzar a l’aire lliure o reforç, entre d’altres, han vist com quedaven excloses de les activitats que es poden portar a terme en el semiconfinament actual. Moltes, com les acadèmies de dansa, han fet accions de protesta i la majoria ha intentat continuar la seva activitat en format online, però el cert és que en bona mesura es tracta d’activitats que requereixen una presencialitat per desplegar tot el seu potencial.

Tenint en compte la millora de l’afectació de la pandèmia, el procés de vacunació i la incidència del covid-19 en entorns escolars, vosaltres creieu que les activitats escolars ja es podrien reobrir? Penseu que són necessàries per diversificar l’activitat dels petits i petites o us sembla que, de moment, és millor mantenir-les tancades fins que la situació millori més clarament? És el que us preguntem en una nova enquesta perquè, com sabeu, ens encanta saber la vostra opinió!

Ja hem tancat aquesta enquesta!

Creieu que les activitats extraescolars tancades per les mesures de contenció de la covid-19 s'haurien de reobrir?
390 votes
  1. Crec que son necesaries

    Reply
  2. Totalment necessaries per la salut

    Reply
  3. no és just que es puguin dur a terme esports federats i no activitats extraescolars pq la diferència a dia d’avui és nul.la. Haurien de poder tornar ni que sigui a l’aire lliure, grups més reduïts… però els nens i nenes les necessiten.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.