Deu novetats editorials per als més petits per continuar llegint el mes de gener La Llar del Llibre de Sabadell ens proposa més llibres per fomentar el gust per la lectura entre els més petits

Segur que els Reis no es van obligar de portar-vos algun llibre, oi que sí? I és que llegir és molt important! Per això, aquí teniu la selecció de novetats infantils de gener que ens ha fet, un cop més, la Isabel, l’especialista en la matèria de La Llar del Llibre.

La mar de diferents, la mar de contents!!
Claudia Bielinsky
Editorial Baula
Dins la mar, hi ha molts peixos diferents: grossos i petits, llargs i curts, amb cara de pocs amics i simpàtics. I a tots els agrada passar-ho bé sota l’aigua! Un conte per divertir-se tot celebrant la diferència. Amb un pop-up sorpresa.

 

El carrer Major
Jonathan Emmett / Ingela P. Arrhenius
Editorial Estrella Polar
Un llibre acordió gegant amb pestanyes que recorre les botigues més emblemàtiques del carrer Major i coneix els seus divertits personatges.
Ideal per a nens i nenes a partir de 3 anys d’edat.

 

I la teva casa, Tomasa?
Mar Benegas / Mariana Ruiz Johnson
Editorial Combel
L’amic de la Tomasa surt a buscar el camí que el portarà a casa seva. Però no sap l’adreça! No passa res! Trucarà de casa en casa fins trobar-la: Toc-toc!!!
Trucant, trucant…anirà trobant sorpreses rere cada porta.Un llibre pels més petits, amb solapes.

El meu ós gran, el meu ós petit i jo
Margarita del Mazo / Rocío Bonilla
Editorial Nubeocho
És bo tenir un ós. Però jo tinc la sort de tenir-ne dos, un de gros que m’agafa i m’acompanya i un de menut, molt suau i carinyós.

 

Salvem l’àvia!
Elli Woollard / Steven Lenton
Editorial Beascoa
Una divertida història entre un llop ferotge, un porquet valent i una àvia realment molt enginyosa…com totes les àvies!

 

Soc aquí!
Vanesa Díez / Beatriz Marín
Editorial Emonautas
En aquella ciutat no estaba passant res d’estrany. Ningú no havia vist res enorme i amb una trompa enmig del carrer, així que no hi havia absolutament res de què preocupar-se. I la vida seguía amb total normalitat…. O potser no???

La muntanya de llibres més alta del món
Rocio Bonilla
Editorial Animallibres
L’Enric estaba convençut que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar-se ales de tot tipus, fins i tot va demanar poder volar com a regal per Nadal!!
Un llibre escrit per estar a totes les cases.

Quan el glaç es fon
Rosie Eve
Editorial Zahorí Books
S’apropa una tempesta, el temps està canviant. El sol està fonent el glaç de l’Àrtic. Hi ha massa aigua….i no hi ha prou glaç.
En un planeta alterat pel canvi climàtic, un ós polar emprèn un viatge èpic per retrobar la seva mare.

Un mar de plàstics
Kristi Blom / Geir Wing Gabrielsen
Editorial Takatuka
Aquest llibre explica com l’oceà s’està convertint en un abocador d’on mengen les aus marines. Aquestes aus adverteixen que al mar hi ha massa plàstics. Quan els científics els examinen hi troben residus de plàstic al seu estómac. Un llibre per concienciar-nos tots plegats!

Què ens fa feliços?
Marie-Agnès Gaudrat / Carme Solé Vendrell
Editorial VVKids
Un llibre poètic, optimista que aconseguirà que petits i grans parlin de les coses que realment els fan sentir bé i els fan  feliços, allunyant-los del món materialista i competitiu que ens ha tocat viure.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.