Publicitat
Publicitat

El Consell Comarcal convida la ciutadania a Explorar el Vallès Occidental Està disponible una guia que ofereix recursos i propostes a les famílies

REDACCIÓ | En un estiu encara marcat per la pandèmia, el Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta de nou pel turisme de proximitat i sostenible. Ho fa a través de la proposta Explora el Vallès, que ofereix una guia de viatge amb recursos i propostes per fer als diferents municipis.

L’objectiu de la campanya promocional d’aquest estiu és, promocionar la comarca i els seus atractius: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis. D’altra banda, protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants arran de la descoberta de l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

La proposta estiuenca consta de la guia Explora Vallès a disposició de les famílies i escoles amb activitats educatives que ajudin a fer valdre el patrimoni cultural i natural vallesà.  La guia està disponible en línia i es podrà trobar en format paper en els diferents punts d’informació turística de la comarca. 

D’altra banda, la campanya preveu diferents productes: stickers, filtres d’Instagram, emoticones de Whatsapp, etc amb l’objectiu de que la ciutadania se’ls faci seus i en faci ús compartint la seva experiència a les xarxes socials i contribuint a la promoció del territori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.