Publicitat
Publicitat

La companyia d’aigües vol potenciar l’educació ambiental a la ciutat de la mà de la comunitat educativa Aigües Sabadell i representants de la comunitat educativa s'han reunit per explorar vies de col·laboració i adoptar millores a l'EDUCASSA

<span class="entry-title-primary">La companyia d’aigües vol potenciar l’educació ambiental a la ciutat de la mà de la comunitat educativa</span> <span class="entry-subtitle">Aigües Sabadell i representants de la comunitat educativa s'han reunit per explorar vies de col·laboració i adoptar millores a l'EDUCASSA</span>

La companyia d’aigües de Sabadell té l’objectiu de potenciar l’educació ambiental a la ciutat, i ho vol fer de la mà de les escoles. Per això, coincidint amb el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, Aigües Sabadell ha organitzat una jornada de treball amb representants d’escoles de la ciutat, tant públiques com concertades, amb l’objectiu d’explorar vies de col·laboració. En el transcurs de la reunió, els representants d’Aigües Sabadell van presentar l’oferta pedagògica que realitza i que es concentra en tres eixos: el programa educatiu EDUCASSA (per a estudiants d’entre 3 i 14 anys), les activitats de l’Aula de l’Aigua (per a famílies, entitats i gent gran) i el cicle de conferències Aigua i Món (per a un públic adult), així com també algunes novetats com ara la nova activitats de servei comunitari per a alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Aigües Sabadell ha recollit propostes de millora de part de les escoles present,s que s’aplicaran a partir del curs vinent de l’EDUCASSA. També es va acordar que la companyia d’aigües editarà materials divulgatius sobre la sequera i el consum responsable d’aigua que es repartiran a tots els centres educatius de la ciutat en el marc del context actual de prealerta de sequera.

Aigües Sabadell està portant a terme, en aquests moments, dues de les tres activitats emmarcades a l’EDUCASSA, destinades als estudiants d’entre 3 i 9 anys de Sabadell. Entre els mesos d’octubre i desembre va ser el torn de la visita a la depuradora, destinada als estudiants d’entre 10 i 14 anys. Per altra banda, el cicle de ponències Aigua i Món, que es va presentar la setmana passada, s’iniciarà el proper 22 de febrer amb la ponència del nutricionista Julio Basulto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.