Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i la Joventut de la Faràndula et convidem a veure ‘El préssec gegant’! Sortegem 2 entrades dobles per a la funció del 26 de maig (12.00) entre els membres del Club Petit Sabadell

préssec gegant

Els membres del Club Petit Sabadell tornen a estar de sort! Aquesta setmana poden anar gratis a la funció del musical El préssec gegant l’estrena d’aquesta temporada de la Joventut de la Faràndula el proper diumenge 26 de maig de 2019 al matí (12.00) al Teatre La Faràndula, al Centre de Sabadell. Sortegem 2 entrades dobles per assistir a la funció entre tots els membres del Club que s’inscriguin en aquest sorteig omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. Tancarem la inscripció el dimecres 22 de maig a la nit (23.59). Si us toca, tindreu dues entrades gratis per assistir a la funció i passar-ho genial amb un espectacle per a tots els públics.

Si voleu participar en aquest sorteig però no sou membres del Club haureu de registrar-vos en aquesta pàgina (que funciona, només, en ordinadors de sobretaula i tauletes). D’aquesta forma us afegireu a les més de 1.500 famílies que ja són del Club i, a més de prendre part en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara, rebreu informació sobre l’agenda familiar de la ciutat i accedireu a ofertes per poder-ne gaudir amb avantatges!

El préssec gegant és una adaptació de l’obra de Roald Dahl que Alba Grau i Xavi Clapés han convertit (i dirigit) en un musical amb música de Miquel Tejada i Adri Mena i coreografies de Montse Argemí i Mercè Sánchez.  L’argument pren com a protagonista la Jana, una nena que ha de viure amb les seves malvades tietes. Quan el presseguer del jardí, com per art de màgia, fa un préssec tan gran com casa seva, la Jana s’hi fica a dins i descobreix un curiós grup d’insectes gegants: un centpeus pocavergonya, un cuc de seda pessimista, una romàntica aranya, una marieta maternal, una sàvia llagosta i una despistada cuca de llum. Aquests personatges acompanyaran a la Jana en la gran aventura que és conèixer-se a un mateix, creure en un mateix i, el més important de tot, estimar-se a un mateix.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell que hagin omplert el formulari d’aquest concurs fins el dimecres 22 de maig de 2019 a les 23:59. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i telèfon i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.