Publicitat
Publicitat

El Circ Raluy Legacy torna a Sabadell amb un espectacle pensat per celebrar el retrobament amb el públic 'Todo (lo)cura', una combinació d'acrobàcies, equilibris i humor, es podrà veure a l'Eix Macià fins el 2 de maig

Raluy Legacy

Un moment de l’espectacle | (c) La Cámara de Pepe

REDACCIÓ | El Circ Raluy Legacy torna a Sabadell. Dos anys després de la seva última estada a la ciutat, aquesta troupe històrica s’ha instal·lat a l’Eix Macià (al solar davant d’El Corte Inglés) on farà 17 funcions (fins el 2 de maig) del seu nou espectacle Todo (lo)cura, una proposta nascuda durant l’aturada de l’activitat que va suposar el confinament per covid-19 d’ara fa un any i que, per aquest motiu, està pensada com la celebració de la retrobada entre els artistes i els espectadors. “En la seva llarga història, aquest circ s’ha trobat amb situacions difícils com terratrèmols, o inundacions que li han impedit continuar amb el seu espectacle, però mai, abans d’ara, havíem estat tants mesos sense contacte amb el públic com en aquest últim any. Un contacte que és la nostra raó de ser i que esperem recuperar en la nova gira”, explica Louisa Raluy, coodirectora del Circ.

El Raluy Legacy tenia prevista l’estrena d’un nou espectacle el mes de juny passat. La situació sanitària mundial, però, va fer impossible gestionar els visats dels artistes internacionals que havien d’incorporar-se a la companyia i les restriccions vigents a Catalunya impedien la convivència i els assajos entre els membres de la formació. Així doncs, la família Raluy va aprofitar el confinament per reinventar el seu espectacle, configurant “una producció amb números espectaculars, plena d’humor i amb la dosi d’optimisme que tots necessitem en aquests dies“.

El resultat és Todo (lo)cura, una combinació de números aeris, de risc, d’equilibris impossibles i humor que, com sempre en els espectacles del Raluy Legacy, remeten a l’essència del circ dels anys 30. “Amb el nou espectacle volem encomanar al públic l’optimisme tan necessari en aquests moments. Ara, més que mai, hem estat conscients que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres”, afegeix Raluy.

L’espectacle inclou una actuació estel·lar, única i exclusiva. Es tracta dels Hermanos Cedeño, arribats de l’Equador i per primera vegada en gira a Catalunya. Aquests germans s’han presentat a les millor pistes internacionals i han sorprès a diferents talent shows del món i a Todo (lo)cura presenten un numero acrobàtic, amb molt de risc i de gran impacte visual.

L’espectacle que es podrà veure a Sabadell s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària. Es tracta d’una proposta d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre els espectadors. Tot l’equip del circ ha estat format en els protocols que cal aplicar i després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.