Publicitat
Publicitat

L’Associació Juvenil Esquitx aconsegueix vendre tots els seus ‘quilòmetres solidaris’

Associació Juvenil Esquitx

Els corredors, entrenant al Bosc de Can Deu | (c) Esquitx

El projecte solidari Mou-te per l’Esquitx que impulsa l’Associació Juvenil Esquitx ha superat la seva segona etapa amb èxit. Ha fet falta una mica més d’un més per tal que un centenar de mecenes hagin completat l’adquisició dels quilòmetres que els voluntaris reclutats per l’entitat correran a principis del setembre quan participin a la Cursa Popular de la Festa Major de Sabadell. La primera fase va consistir, precisament, en trobar els 47 participants, cadascun dels quals correrà els set quilòmetres de la cursa després d’haver-los posat a la venda a través de la plataforma de micromecenatge elmeugradesorra.org. En total, per tant, es van posar a la venda 329 quilòmetres solidaris, a 10 euros cadascun, i a tres dies per tancar la campanya ja s’havien recaptat els 3.290 euros previstos. De fet, a hores d’ara s’han reunit ja 3.400 euros mitjançant 135 donatius.

El coordinador de l’Associació Esquitx, Sergi Asensio; i l’impulsor de la iniciativa, Jordi Pi, han s’han mostrat avui molt satisfets per aquesta consecució que han atribuït a la “gran solidaritat de la ciutadania”. “La implicació de voluntaris, mecenes i patrocinadors permetrà donar més oportunitats al col·lectiu més vulnerable”, ha apuntat Asensio.

Els diners recollits a través d’aquesta iniciativa serviran per becar deu infants i adolescents de forma que puguin participar a les colònies d’estiu de l’Associació Juvenil Esquitx, mentre que una desena de nens més podran participar als dos casals d’estiu que impulsa l’associació amb esmorzar i menjador inclosos. Els diners també permetran garantir el funcionament del projecte Espai Familiar durant dos mesos i mig, la qual cosa significarà que aquest recurs destinat a famílies amb fills d’entre 1 i 2 anys (on hi realitzen activitats amb el suport d’una educadora social) pugui mantenir-se obert durant tot el proper curs escolar.

La recaptació de diners per aquest projecte solidari es mantindrà oberta fins el pròxim 19 de juliol. Aquell dia al matí, es farà l’acte oficial de lliurament de la quantitat recollida a l’entitat, que es complementarà amb un agraïment a tots els voluntaris, mecenes i patrocinadors. Aquesta activitat es desenvoluparà al Bosc de Can Deu, on s’estan fent els entrenaments dels corredors voluntaris des de fa un mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.