Publicitat
Publicitat

La cadena de forns de pa Armengol col·laborarà amb el Rebost Solidari de Sabadell L'empresa aportarà setmanalment especialitats de pa i brioxeria per distribuir entre els usuaris del Rebost

Forn Armengol acord amb el Rebost Solidari

Carles Armengol i Mercè Calvet, després de signar l’acord | (c) Forn Armengol

La cadena sabadellenca Forn de Pa Armengol ha fet un pas endavant per pal·liar els efectes de la crisi econòmica a la ciutat i evitar el malbaratament alimentari en el sector de l’alimentació. L’empresa ha signat un conveni amb el Rebost Solidari en virtut del qual col·laborarà amb espècies amb aquesta entitat, que s’encarrega de la distribució d’aliments a més de 2.400 famílies de la ciutat amb risc d’exclusió social. L’acord l’han segellat Carles Armengol, gerent dels establiments Armengol; i Mercè Calvet, directora del Rebost, i ja s’està aplicant.

L’objectiu de la mesura és doble. Es tracta d’ajudar els ciutadans de Sabadell que més estan patint els efectes de la situació econòmica i que d’aquesta forma podran disposar de productes, principalment especialitats de pa i brioixeria, “de qualitat i en perfecte estat”, expliquen els impulsors de la iniciativa. En aquest context, precisament, també es vol minimitzar el malbaratament d’aliments que no troben sortida al punts de venda, evitant d’aquesta manera que calgui llençar-los. “Estem segurs que es tracta d’un acord que beneficiarà un nombre important de persones en situació de precarietat econòmica i social de la nostra ciutat”, assenyala Carles Armengol.

La recollida dels productes de Forn Armengol per part del Rebost Solidari s’efectuarà un cop per setmana, de forma que puguin ser distribuïts a les famílies amb el menor temps possible per tal de preservar la seva qualitat.

Amb aquesta mesura, Forn Armengol posa punt i final la celebració del seu 75è aniversari. L’empresa es va crear el 1939 a Terrassa i un any més tard es va traslladar al carrer Major, al barri sabadellenc de la Creu Alta, on encara avui hi ha el seu obrador i un dels seus establiments. Actualment, Forn de Pa Armengol disposa de sis punts de venda a la ciutat. Malgrat el creixement que ha experimentat els darrers anys, el seu principal objectiu és treballar de la manera més tradicional, innovant per oferir el millor servei al client. Un dels trets diferencials és la selecció metòdica i acurada de les matèries primeres amb les quals s’elaboren els seus productes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.