Publicitat
Publicitat

L’Ajuntament aprova destinar 32.000 euros a subvencions per a les escoles i instituts de Sabadell Els diners serviran per fomentar la participació al programa Ciutat i Escola i per celebrar els aniversaris dels centres

Subvencions Ciutat i Escola

Un grup d’alumnes visita LaSala Teatre en una de les activitats del Ciutat i Escola | Arxiu

REDACCIO | L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat avui destinar una partida de 32.000 euros en diferents ajudes adreçades a les escoles i instituts de Sabadell. La major part d’aquests diners, 26.800€, es dedicaran a subvencionar la participació a les convocatòries del Programa Ciutat i Escola, a través del qual diferents entitats, empreses i institucions ofereixen activitats pedagògiques als centres docents. La resta, 5.200€, es destinaran a ajudes als centres que celebrin el seu 25è, 50è, 75è o successius aniversaris.

En el primer dels casos, els ajuts es dirigeixen a tots els centres de Primària, Secundària o Educació Especial de la ciutat de titularitat pública, amb l’objectiu d'”afavorir l’equitat” entre l’alumnat garantint l’accés a un mínim d’activitats amb cost del Ciutat i Escola o bé les despeses derivades de la realització d’aquestes activitats, com per exemple les relacionades amb el transport fins l’espai on es desenvolupen. Les subvencions per a aniversaris, en canvi, estan obertes a tots els centres públic i concertats.

A partir de l’aprovació d’aquesta convocatòria, que ha ratificat avui la Junta de Govern Local les escoles i instituts de Sabadell poden presentar les seves sol·licituds, partint de la base que el proper curs serà necessari, com en l’actual, “adaptar les activitats a les mesures per prevenir l’expansió del covid-19“, segons explica l’Ajuntament en un comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.