Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés

Taller 'Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació'

Imprimir
Data
divendres
14
maig
18:00h, Espai Cultura Sabadell
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 organitza el cicle de tallers Mini Innova, dedicat a la robòtica, es videojocs i el multimèdia per als més petits. Es tracta d'una de les activitats més concorregudes d'entre totes les que desenvolupa aquesta institució del Centre de Sabadell.

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Us centrareu en quatre aspectes bàsics: engranatges, circuits elèctrics, construccions makers i programació amb robots, tot utilitzant material actual i innovador com per exemple LittleBits —un sistema de blocs imantats reutilitzables per crear circuits electrònics a força d'unir components diferents com qui fa servir un joc de peces de construcció— o els robots True True (pensats per iniciar els infants en la programació). Veureu, doncs, l'evolució de les màquines, des dels elements més senzills de la mecànica, com ara els engranatges, fins a arribar a la robòtica, passant per l'electrònica.

Aquest taller requereix inscripció prèvia mitjançant un mail als organitzadors o bé per telèfon, al 93 725 92 22. Existeixen abonaments per a diversos tallers del cicle Mini Innova, que podeu consultar a la pàgina de l'Espai Cultura Sabadell.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Cultura Sabadell
c. d'En Font 25
08201 Sabadell
Tel. 93 728 66 50
Preu Preu: 8,00€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avs legal | Poltica de cookies
(c) Essabed Comunicaci, SCP | 2015