Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés

Taller 'Construccions mecàniques amb Lego'

Imprimir
Data
divendres
21
maig
18:00h, Espai Cultura Sabadell
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 organitza el cicle de tallers Mini Innova, dedicat a la robòtica, es videojocs i el multimèdia per als més petits. Es tracta d'una de les activitats més concorregudes d'entre totes les que desenvolupa aquesta institució del Centre de Sabadell.

Aquest taller dóna les eines per descobrir com funciona el món real des de les visions més senzilles. La dinàmica es basa en la construcció d’una màquina simple, a partir d’un guió, unes idees i treballant els principis bàsics dels engranatges, rodes, eixos, palanques i politges, al mateix temps que s’estableixen les bases de l’aprenentatge de ciències i enginyeria. En definitiva, es fomenta l’aprenentatge de mecanismes bàsics de construcció i d’estructures de la vida real, a l’hora que es treballa la investigació científica i el disseny creatiu d’enginyeria. Tot això, dins del concepte de les STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) que també reforça la idea de treball en equip.

Aquesta convocatòria requereix inscripció prèvia mitjançant un mail als organitzadors o bé per telèfon, al 93 725 92 22. Existeixen abonaments per a diversos tallers del cicle Mini Innova, que podeu consultar a la pàgina de l'Espai Cultura Sabadell.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Cultura Sabadell
c. d'En Font 25
08201 Sabadell
Tel. 93 728 66 50
Preu Preu: 8,00€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avs legal | Poltica de cookies
(c) Essabed Comunicaci, SCP | 2015