Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés

Visita el Museu de la Vida al Camp a la Masia de Can Deu

Imprimir
Data
diumenge
09
maig
de 12:30h a 14:30h, Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu)
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El món rural tradicional, tal com havia estat fins als inicis del segle XX, ha desaparegut. Els canvis socials i tecnològics han portat una agricultura tecnificada i han fet que la societat s’allunyi del món rural. A través del Museu de la Vida al Camp i la Masia de Can Deu, l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell us proposa un retrobament amb el món rural, representat per la masia tradicional, els seus espais, els estris de la vida quotidiana i les eines del treball al camp.

El Museu permet recrear, d’una banda, la vida quotidiana a la masia, a través de les estances (cuina, sala i dormitoris) moblades amb estris quotidians; i de l’altra, les feines que es feien al camp, de la qual en són testimoni les eines exposades a les sales de la planta baixa. L’espai està dividit en tres sales, dues de les quals estan dedicades als conreus típics de la zona mediterrània (el blat, la vinya i l’olivera), mentre que la tercera se centra en les activitats forestals i estris relacionats amb el transport. La claredat de l’exposició, els materials de suport (fotografies, filmacions...) i les explicacions de cadascuna de les eines exposades fan d'aquest equipament una atractiva mostra didàctica del món rural tradicional per visitar en família.

El Museu de la Vida al Camp és una visita obligada per bona part dels escolars de Sabadell i el Vallès Occidental, però els diumenges al matí (de 10.30 a 14.30h) és obert al públic general (excepte agost).  

⚠️ En compliment de la normativa de prevenció del covid-19, l’aforament estarà limitat i les visites hauran de ser individuals (entenent-ho com a una persona, una família o una unitat de convivència). Aquestes condicions aniran canviant en funció de l’aplicació de les successives etapes de desconfinament.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu)
c. Prada s/n
08207 Sabadell
Tel. 93 716 47 81
Preu Preu: 2,5€ / Menors de 6 anys, gratuït
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avs legal | Poltica de cookies
(c) Essabed Comunicaci, SCP | 2015