'La gran A...ventura', amb Marcel Gros

Imprimir
divendres
03
juliol
19:00h, Casal Pere Quart

LaSala Teatre engega aquest estiu una nova proposta d’arts per a les famílies després dels mesos de confinament i de l’aturada de la programació habitual arran de l’estat d’alarma. LaSala vol oferir una programació fresca que permeti als infants i les seves famílies recuperar l’activitat cultural, respectant i adaptant els protocols de seguretat vigents. Es tracta del cicle LaSala a la Fresca, que es divendres de juliol convertirà en un oasi el pati del Casal Pere Quart, amb espectacles familiars per a tots els gustos.  A La gran A...ventura, el pallasso Marcel Gros us proposa un viatge a bord d’una A majúscula. Gros fa una visita guiada a través del seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrad. La proposta  recull la simbologia i l’imaginari acumulat per Gros durant 30 anys fent de pallaso. La lletra ‘A’ és la protagonista com a "inici de totes les paraules que porten bon rotllo com l’amor, l’amistat o l’aventura", explica el protagonista, qui diu que es tracta "d’una gran aventura o d’una aventura gran".  ⚠️ A tenir en compte: 

 • Aforament limitat. 
 • Els nens i nenes fins als dos anys no necessiten comprar entrada sempre que no ocupin butaca i seguin a la falda d’un adult.
 • L’obertura de portes serà a les 18.15 per fer l’accés al Pati amb totes les condicions de seguretat. L’entrada de l’espectacle inclou un concert abans de l’inici de l’espectacle (des de les 18.15 fins les 19.00).
 • Organitza
  Organitzat per:
  LaSala Teatre
  Lloc
  Casal Pere Quart
  Rambla 69
  08202 Sabadell
  Tel. 93 726 84 78
  Preu Preu: 8,00€. Menors de 2 anys gratuït
  Localitza-ho!