Publicitat
Publicitat

Vols anar gratis a la fira ‘A Sabadell som clicks’? Sortegem deu entrades dobles per a la mostra de clicks més gran d'Europa!

La fira sobre el món dels clicks de Playmobil torna a Sabadell per sisè any consecutiu, el 6 i 7 de maig, a Fira Sabadell i si sou del Club Petit Sabadell i esteu de sort la podreu visitar gratuïtament perquè sortegem 10 entrades dobles per poder-hi accedir.  Com és habitual, el concurs el farem entre tots els membres del Club, així que si encara no estàs registrada, aquest és el moment! Fes-ho ji entra ja en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Si ja estàs registrat, no cal que facis res. La teva participació és automàtica. Pensa que més de 1.300 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! 

Durant dos dies, a la fira A Sabadell som Clicks, podreu veure multitud de clicks, una joguina de referència de moltes generacions des de la seva aparició a la dècada dels 70 a Alemanya.
La mostra l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks i és una de les més grans d’Europa. Aquest any hi haurà més diorames i maquetes molt més grans. Les temàtiques giraran al voltant del món dels pirates, els víkings, parc d’atraccions, el Segle d’Or o l’època de Napoleó, entre altres. La Fira pretén acostar a tothom els escenaris que es poden reproduir amb la gran quantitat d’accessoris, vehicles o edificis dels que disposen aquests ninots.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dimarts 2 de maig 2017 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les entrades caldrà identificar-se amb el DNI a a la taquilla de Fira Sabadell. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat o bé trucar al telèfon 93 712 88 91.

Leave a Reply

Your email address will not be published.