Publicitat
Publicitat

EL Festival de Contes Vet Aquí Sabadell 2020 torna a posposar-se fins a finals d’any La idea dels organitzadors és celebrar-lo del 10 al 13 de desembre si es donen les condicions adequades

Vet Aquí Sabadell 2020

Una sessió de contes del Vet Aquí Sabadell | (c) Petit Sabadell

REDACCIÓ | El procés de desescalada del confinament per la pandèmia de covid-19 i la necessitat de garantir la seguretat dels participants, espectadors i organitzadors han obligat a posposar, de nou, la cinquena edició del Vet Aquí Sabadell, el Festival de Contes de la ciutat. L’Associació Caravàs, organitzadora de la iniciativa, ha decidit posposar l’esdeveniment fins la segona setmana de desembre i “dur-lo a terme en un format compactat que mantingui l’esperit del certamen: convertir Sabadell en una ciutat de contes i posar en valor l’art de la narració oral”, segons ha donat a conèixer avui.

Els organitzadors esperen que, a finals d’any, es donin les condicions per desenvolupar el Festival amb les garanties de seguretat per a tots els implicats de forma que es pugui mantenir la qualitat i el confort per gaudir dels espectacles, sessions i activitats previstes al programa.  En principi, el Vet Aquí 2020 es celebrarà del 10 al 13 de desembre i inclourà sessions de contes per tots els públics i la tradicional marató de narradors, entre d’altres activitats característiques d’aquest . També es mantindrà el Rebost Literari, és a dir, en la recollida de llibres i àlbums il·lustrats infantils i juvenils destinats al Rebost Solidari de Sabadell. Aquesta entitat els inclou en els lots d’aliments que es distribueixen entre les famílies de la ciutat en risc d’exclusió social. A la recollida hi participen bona part de les escoles sabadellenques i la pràctica totalitat de llibreries locals. 

Doblement posposat

El Vet Aquí Sabadell 2020 s’havia de celebrar, inicialment, del 19 de març al 4 d’abril. El confinament decretat uns dies abans pel Govern de la Generalitat va obligar a posposar-lo. En un primer moment es va decidir celebrar-lo del 20 al 24 de maig, extrem que tampoc serà possible segut a la prolongació de l’estat d’alarma sanitària i a les restriccions imposades per les diferents fases del procés de desconfinament.

El Vet Aquí Sabadell 2020 comptarà, de nou, amb un cartell original triat mitjançant un concurs amb els alumnes del primer curs d’Il·lustració de l’Escola Illa. El cartell d’aquesta edició és obra del Gerard Garcia i condensa en una imatge entranyable tot el que suposa l’explicació de contes.

El Vet Aquí Sabadell, una idea que va néixer el 2016 de la mà de l’escriptora sabadellenca Anna Fité. En línia amb la seva consolidació, a hores d’ara l’organitza l’Associació Caravàs, integrada per molts dels narradors professionals de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.