Publicitat
Publicitat

Unitat 2: Ice cream lovers, parlem anglès mentre fem un gelat!

Anglès en família: Ice Cream LoversComencem l’estiu i les vacances. També uns mesos en els que és més fàcil deixar l’anglès de banda… Des de naturalKIDS sabem que pot semblar complicat mantenir el contacte amb l’idioma i per això tornem a la càrrega amb la segona unitat d’Anglès en Família!

Aquesta vegada, volem aprofitar una activitat que compatim molt sovint aquests dies: prendre gelats! Us convidem a aprofitar un moment tant quotidià com aquest per repassar els colors, els gustos i per què no, el vocabulari que us mostrem a les flashcards que us adjuntem:

[FLASHCARD] I like ice cream

Si us ve de gust, també podem aprofitar per practicar l’expressió ‘I like’ (m’agrada…). Si la voleu veure en diferents contextos, us recomanem la cançó Do you like brocoli ice cream?

Per experiència pròpia, sé que a vegades no cal estar fent les activitats amb ells. Tan sols amb acompanyar-los, seure al seu costat, els donem seguretat, els fem saber que ens interessa allò que fan i reforcem el vincle dels petis/es amb l’anglès.

Així doncs, aquí us presentem la següent activitat! Ajudeu-los, no cal estar pintant, només expliqueu-los que s’ha de fer, i mostreu interès per a què practiquin anglès…

En aquesta activitat, els més petits pintaran les boles de gelats segons els gustos. Tot i que no sàpiguen llegir en anglès, hem pintat les lletres del color en si perquè relacionin la paraula amb el color en qüestió. Així van veient els que enganyen poc (red) o els que enganyen una miqueta més (purple). I els més grans, un cop pintat tot, ho poden retallar i crear els seus propis gelats!

[FLASHCARD] Color your ice cream

Si no esteu segurs de la pronunciació, aquest vídeo, Colors chant, ens agrada molt i conté tots els colors!

I si teniu a casa petits/es que els hi agrada fer manualitats i fan servir les tisores, aquí teniu una activitat que els encantarà! Veureu que és un mini llibre que es faran ells mateixos. Imprimiu-lo, ajudeu-los a llegir-lo (és senzillet) i que el decorin. Quan estigui llest, l’hauran de retallar, grapar i… llest! Ja tenen el seu propi llibre en anglès!

[MANUALITAT] Ice Cream Lovers Book

Per acabar, des de naturalKIDS sempre recomanem que els poseu dibuixos en anglès (seleccionats). Aprofiteu i que no us facin pena a posar-los en anglès per si no els entenen. Posar-los des de petits/es els ajuda a saber intuir, posar en context paraules que els sonen, conèixer nous sons, practicar fonètica, interioritzar estructures gramaticals que més endavant no caldrà que estudiïn i, el que és més important, acostumar-se a l’idioma i acceptar-lo amb naturalitat… No creieu que val la pena fer l’esforç?

En aquest cas hem triat A very hot day, de la Peppa Pig.

Esperem que us agradi. See you next month!

Leave a Reply

Your email address will not be published.