Publicitat
Publicitat

Unit 3: Seasons and Monkeys

Seasons-&-Monkeys-(3)-2

I després d’un estiu fantàstic , tornem a la càrrega!

Per aquest setembre, des de naturalKIDS us hem preparat una unitat molt especial per la tornada a la rutina.

Primer de tot, hem pensat que ara pot ser un bon moment per ubicar als petits en les estacions de l’any. Amb aquests dies de canvi de temps entendran perfectament les variacions entre estiu i tardor!

Us presentem doncs la primera activitat Seasons & Monkeys! amb la qual els petits podran pintar els micos ben monos i els més grandets podran aprofitar per retallar i fer-se unes fitxes.

[FLASHCARD] Seasons&Monkeys

Per repassar les estacions de l’any I el vocabulari d’aquesta unitat, us recomanem aquest vídeo.

Nota: per la tardor, tant es pot utilitzar Autumn (Brit English) com Fall (US English)

Tot seguit trobareu la següent activitat Traceable Calendar, la idea és aprendre i repassar els mesos de l’any. Aquí us presentem un calendari 2015-16 personalitzable on caldrà que els petits ressegueixin els mesos de l’any, els números i pintin els dibuixos indicatius del mes en qüestió. Un cop acabat, podeu penjar el mes que toqui a la nevera per poder gaudir de la manualitat!

Seria interessant que poguessin veure algun vídeo com els que us recomanem, per tal de poder repassar tant els mesos com els números…

[VÍDEO 1]

[VÍDEO 2]

I per acabar, last but not least, no podem oblidar la tornada a escola! Així que volem compartir amb vosaltres una fitxa de vocabulari típic de cosetes que els nostres fills/es més grandets trobaran a classe.

Entenem que molt d’aquest vocabulari potser no els és encara familiar així que els hi incloem un exercici perquè puguin triar i escriure aquelles paraules que els semblin més fàcils i també les més difícils… D’aquesta manera, sabent que després s’han d’encarregar de fer una tria, prestaran més atenció al vocabulari nou! 😉

Happy unit!!!!

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.