Publicitat
Publicitat

Els voluntaris de la CASSARunners animen a participar a la cursa solidària d’aquest diumenge

Els voluntaris de la CASSARunners animen a participar a la cursa solidària d’aquest diumenge

Diumenge, el Parc Catalunya de Sabadell acollirà la tercera edició de la cursa solidària CASSARunners, la prova esportiva que té com a objectiu recaptar fons pel Rebost Solidari de Sabadell. Fins al moment, més de 200 persones s’han inscrit per córrer els 5 quilòmetres. Els treballadors i treballadores d’Aigües Sabadell que, voluntàriament, impulsen aquesta iniciativa han fet una crida pública per aconseguir augmentar la participació. ‘Volem que la ciutat s’impliqui en aquest projecte solidari i destinin els 8 euros de la inscripció a ajudar les famílies de la nostra ciutat que més ho necessiten”, han afirmat els representants dels treballadors. De fet, l’experiència dels dos últims anys indica que els últims dies són els que més creixen les inscripcions.

Tot i que les primeres previsions meteorològiques indicaven risc de pluja, les últimes prediccions apunten que, al matí de diumenge, el sol acompanyarà els corredors solidaris de la CASSARunners. Fins divendres, les inscripcions a la cursa es poden fer al portal aiguessabadell.cat/cassarunners. El mateix diumenge, just abans de la cursa, també es podran fer inscripcions a la carpa informativa d’Aigües Sabadell.

Els menors de 12 anys poden córrer 900 metes de la MiniCASSARunners. En aquest cas, la inscripció és gratuïta

Els menors de 12 anys poden córrer 900 metes de la MiniCASSARunners. En aquest cas, la inscripció és gratuïta

A banda de la prova de 5 quilòmetres, la CASSARunners acollirà també una cursa infantil, de 900 metres, que és totalment gratuïta. Això sí: també requereix inscripció a la pàgina web de la companyia d’aigües local. En paral·lel, CASSA organitzarà tallers infantils sobre l’aigua i el medi ambient al costat del circuit de running del Parc Catalunya, a tocar de la plaça Ernest Lluch.

La tercera edició de la CASSARunners compta també amb el suport i coordinació esportiva de l’Associació Mitja Marató de Sabadell, integrada per dues entitats esportives referents a Sabadell: la Joventut Atlètica de Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell. A més, la compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i amb el patrocini d’Interesports Molins, Munich, Estrella Damm, Coca-cola, Renfe, Baricentro, Ferrero, What’s Up! Sabadell, Training BCN, Cafès Pont, Papereria Fayos, Superverd, GrafQuatre, Viena i el Petit Sabadell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.