Publicitat
Publicitat

II Trobada d’exalumnes de les Escolàpies de Sabadell

Informació elaborada pel col·legi de Les Escolàpies de Sabadell

El col·legi de Les Escolàpies de Sabadell

El col·legi de Les Escolàpies, al Centre | (c) Escolàpies Sabadell

Tenim una noticia que voldríem fer arribar a tots els exalumnes de les Escolàpies de Sabadell.  El proper dissabte 16 de maig farem la II Trobada d’Exalumnes de l’escola.  Marcant la tradició i la trajectòria històrica de la nostra escola a la ciutat, que data del 1847, volem continuar deixant una  petjada que durant aquests 168 anys les religioses Escolàpies han realitzat i que segueixen treballant.

La Trobada es farà a la tarda, amb el següent programa:

  • 17:00h: Benvinguda
  • 17:15h: Celebració a l’església
  • Actuacions i berenar
  • Collage fotogràfic (cal portar una foto del vostre pas per l’escola)

La dinàmica canviant dels nostres temps fan que l’adequació en el nostre sistema educatiu s’esdevingui una filosofia d’ensenyament adaptada a les noves exigències socials . L’equip de mestres d’aquesta escola tenim arrelat aquests valors i continuïtat pedagògica,  amb un impuls innovador de recerca educativa treballant  juntament amb les famílies per millorar dia a dia les nostres aules.

Diverses generacions han confiat amb nosaltres i les noves generacions també confiaran amb un estil educatiu actual, d’innovació pedagògica i preparació dels nostres alumnes per a un futur de convivència rica en valors socials. Una escola petita amb la màxima oferta educativa per a què els alumnes  siguin els protagonistes de la seva educació  i formació com a persones.  Exigència i cultura de l’esforç per preparar als nostres infants amb una base solida d’aprenentatge i competència en el món laboral i social.

Un decàleg pedagògic desenvolupa el nostre projecte educatiu,  una metodologia dinàmica i atenta  a les necessitats d’aprenentatges nous , un estil propi que  afavoreix el creixement integral de les persones és  el nostre repte de futur.

Junts fem història!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.