Publicitat
Publicitat

El torneig Topbàsquet ‘Ciutat de Sabadell’ reunirà a Sabadell els millors equips de bàsquet Mini i Infantil de tot l’Estat

Moisés Angulo, Marisol Martínez i Joan Enric Garcia a la presentació del 8è torneig Topbasquet

Moisés Angulo, Marisol Martínez i Joan Enric Garcia a la presentació del 8è torneig Topbasquet ‘Ciutat Sabadell’ | (c) Petit Sabadell

Una vegada més, Sabadell es convertirà d’aquí a uns dies en referent del basquet mini i infantil en tot l’Estat espanyol. Prop de 600 nois i noies d’entre 10 i 14 anys, provinents de 48 equips de basquet de màxim nivell en les categories Mini i Infantil de diferents parts de Catalunya i Espanya (com Andalusia, Madrid, País Basc, Illes Balears i Illes Canàries) participaran a la vuitena edició del torneig TopBasquet ‘Ciutat de Sabadell’. L’esdeveniment tindrà lloc els propers 9, 10 11 i 12 de desembre organitzat pel Club Esportiu Escola Pia Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament i juntament amb la Federació Catalana de Bàsquet.

El responsable de la secció de Bàsquet i vicepresident del Club Esportiu Escola Pia, Moisés Angulo, remarca que “el torneig donarà cita a 48 equips, que disputaran 120 partits en 48 hores, repartits en les nou pistes de quatre pavellons”. Això vol dir que hi hauran totes les pistes de les diferents instal·lacions actives al mateix temps. Aquesta s’ha convertit en una cita esportiva de referència que congregarà al voltat de 5.000 persones provinents de diferents punts del país, sumant jugadors, entrenadors, equip tècnic i acompanyants. El director de competició, Joan Enric Garcia, subratlla que “Sabadell és un clàssic en el bàsquet de base i durant aquests dies tindrem jugant els millors equips juvenils i minis”.

topbasquet

La presentació de l’esdeveniment | (c) Petit Sabadell

La categoria de basquet infantil masculí comptarà amb els equips més potents a nivell català, com el Futbol Club Barcelona, el Club Natació Sabadell, i en la disciplina mini masculí, es recupera l’equip de Bàsquet de l’Escola Pia de Sabadell, que l’any passat no va poder participa-hi. En la disciplina de juvenil femení es comptarà amb la presència d’equips molt competents a nivell local, com el Sant Adrià o el Club Natació de Sabadell. Marisol Martínez, regidora d’Esports de l’Ajuntament destaca que en l’esport femení, “les dones a Sabadell estan molt ben representades al bàsquet”.

La competició es disputarà en vàries instal·lacions esportives de la ciutat com el Pavelló de Cal Balsach, a la Creu Alta; el complex esportiu Sabadell Sud, a Espronceda; el Pavelló del Nord i el pavelló del CE Escola Pia, al Centre. En aquests equipaments els assistents podran veure jugar a les joves promeses dels equips amb més projecció. Les finals, com és habitual, es faran el diumenge dia 11 al pavelló del Nord (a partir de les 11:30 h del migdia).

El torneig tornarà a participar amb la Marató de TV3

Aquest any el torneig reforça el seu habitual caràcter solidari i tornarà a col·laborar amb La Marató de TV3, que aquest any recollirà diners per ajudar a investigar l’ictus i les lesions medul·lars traumàtiques. “Un euro de cada participant anirà destinat directament a la Marató”, explica Martínez. El Club Esportiu Escola Pia treballa tot l’any per aquest gran esdeveniment i també aposta per promoure el bàsquet escolar,  per això estan preparant un torneig escolar a l’Escola Pia, en el qual podran participar-hi totes les escoles i clubs de bàsquet infantils i tots els participants rebran un obsequi.

D’altra banda, per donar un millor servei als seguidors del torneig TopBasquet, es podrà seguir l’última hora dels partits a través de les noves tecnologies. Amb qualsevol dispositiu mòbil es podrà consultar la pàgina web oficial de l’esdeveniment www.topbasquet.com, on s’actualitzaran els resultats dels partits en temps real, i a través del canal de Twitter @topbasquet també es podran seguir les últimes novetats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.