Publicitat
Publicitat

El Teatre Sant Vicenç reestrena ‘Peter Pan’ amb l’objectiu de repetir l’èxit que el muntatge va obtenir fa vuit anys La proposta, adreçada al públic familiar, posa les emocions a flor de pell amb 60 per funció a les ordres de Toni Ten

peter pan al teatre sant vicenç 01

En Peter Pan i la seva colla de nois viatjaran al país de Mai Més | (c) Teatre Sant Vicenç

El Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta es retroba aquest cap de setmana amb Peter Pan, l’obra que fa vuit anys va assolir un considerable èxit a l’escenari del carrer Montllor i Pujalt. sota la direcció de Toni Ten, més de seixanta actors i actrius interpreten el clàssic conte infantil de James Mathiew Barrie adaptat per Maite Ferrer i protagonitzat per un noi que no vol fer-se mai gran i que porta una colla de nens benestants de Londres al país de Mai Més on viuran un seguit de grans aventures.

Lògicament, aquest revival de l’elenc creualtenc incorpora actors diferents als que van protagonitzar l’estrena de fa vuit anys. “La nena que feia de Wendy en aquell moment tenia sis anys i ara ja en té tretze”, exemplifica Toni Ten. Per això, el repartiment  s’ha renovat totalment amb gent de totes les edats, des de la sireneta (que interpreta una petita actriu de només 4 anys d’edat) fins al Sr. Smee (que en té 64), passant pels joves pirates o els pares Darling. Sobretot, però, el què hi ha és molta canalla: “Hi surten nens de totes les edats, sembla una escola” diu el director.

peter pan al teatre sant vicenç 02

Una escena del muntatge | (c) Teatre Sant Vicenç

“Són set mesos de treball i ja tenim ganes d’estrenar-la”, explica Toni Ten que ha plantejat un muntatge basat en el mateix que es va presentar fa vuit anys, però amb significatives millores en la part tècnica i la posada en escena, amb l’afegit de que el Teatre Sant Vicenç també ha millorat les seves instal·lacions. El director, a més, assegura que ja tenia ganes de tornar a fer el muntatge. “En el seu moment va tenir molt d’èxit i teniem ganes de repetir-la”, assegura.

El gran atractiu de l’obra, que no és un musical, “és la història en sí”. “És l’element que atrapa els espectadors i nosaltres la fem molt atractiva. És la història de Peter Pan, l’heroi que s’emporta a tots els nens al país de Mai Més, on els passaran tota una sèrie de situacions plenes de color, música i efectes, que transporten el públic a un món molt atraient”, explica Ten. Com és habitual en les seves produccions, Ten deixa la seva marca personal al potenciar la part sensible de les coses i creant situacions que posen els sentiments a flor de pell.

L’obra està concebuda específicament per al públic familiar i compta amb dues cançons composades per la Maite Ferré. L’equip del projecte està format per dos grans grups, amb 60 actors i actrius cadascun i més de 15 persones treballant darrera del teló. El muntatge té una durada d’una hora i mitja (aproximadament) i les entrades es poden adquirir a taquilla o per internet (10 euros).  Fins el 8 d’abril, Peter Pan es podrà veure a la cartellera del Teatre Sant Vicenç, cada cap de setmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.