Publicitat
Publicitat

El Teatre Sant Vicenç s’emporta l’èxit del musical ‘El Llibre de la Selva’ al Teatre Poliorama de Barcelona L'elenc de la Creu Alta presentarà l'espectacle a l'escenari de La Rambla barcelonina els diumenges d'octubre al matí

llibre selva poliorama

El Mowgli i el Baloo en acció | (c) Teatre Sant Vicenç

MARC SABATER

Els musicals familiars sabadellencs de gran format tornen a traspassar les fronteres del terme municipal. Tal i com ha passat en d’altres ocasions —Blancaneus i els set nans, de la Joventut de la Faràndula; o Castle School, de Ritme Dansa, per citar  els casos més recents– el Teatre Sant Vicenç instal·la aquest diumenge el seu darrer èxit familiar, El Llibre de la Selva, al Teatre Poliorama, l’escenari més cèntric de Barcelona. La proposta, que es va estrenar a l’escenari de la Creu Alta a finals d’abril, es podrà veure a la capital catalana els quatre diumenges d’octubre (dies 7, 14, 21 i 28) al migdia (12.00), quatre funcions en les que l’elenc creualtenc espera repetir l’enorme èxit que va obtenir a Sabadell, amb 2.000 espectadors i un 100 per cent d’ocupació. “Va ser sorprenent. No ens esperàvem gens que hi hagués tanta gent que es quedés sense poder veure l’espectacle perquè es van exhaurir les entrades i cada funció acabava amb el públic dempeus”, recorda Carles Campoy, director del muntatge juntament amb Marc Cañadell. “Haguéssim pogut fer quatre representacions més sense problemes”, afegeix.

Campoy té l’esperança, precisament, que els quatre passis barcelonins serveixin per atendre part de la demanda que va quedar pendent a Sabadell i que juntament amb el públic barceloní faci que l’estada del Teatre Sant Vicenç al Poliorama sigui tot un èxit. De fet, la possibilitat d’anar a Barcelona va ser la solució a la impossibilitat tant de prorrogar l’espectacle la temporada passada com de reposar-lo en la temporada que acaba de començar. “Com que no podíem allargar perquè ja hi havia un altre muntatge en cartera ni podíem tornar a fer El Llibre de la Selva aquest curs, que ja estava tancat, vam començar a buscar un teatre de fora. Vam decidir trucar al Poliorama i la veritat és que va ser molt fàcil. Pràcticament amb una trucada ho vam tenir resolt, en part perquè ja ens coneixien“, recorda el director.

Un repte il·lusionant

Aquests bolos certament especials han provocat molta il·lusió entre els membres de la companyia sabadellenca, que encara tenen molt viu l’èxit que un altre musical, Els tres porquets (uneix-te a l’aventura) va experimentar fa cinc anys al Teatre Victòria del Paral·lel barceloní. “El Poliorama és un teatre molt diferent i potser caldrà empènyer una mica més el públic, però estem segurs que un cop haguem fet la primera funció, correrà el boca-orella i serà un èxit“, vaticina Campoy. En qualsevol cas, i més enllà del que digui la taquilla, el fet de “sortir del Teatre Sant Vicenç per anar a un teatre professional” ja és tot “un repte” que provoca “molta il·lusió i una gran felicitat”.

A més, naturalment, d’una gran feinada, no només pels assajos sinó també per la logística de moure la quarantena d’actors que participen a l’espectacle (distribuïts en dos repartiments) i per la necessitat d’adaptar l’escenografia a un nou espai que els creualtencs compartiran amb les funcions de Maremar, el darrer espectacle de Dagoll-Dagom. Amb tot El Llibre de la Selva que es podrà veure a la Rambla de Barcelona serà pràcticament igual que el que es va veure a Sabadell, ja que no hi ha hagut canvis de repartiment ni d’escenografia. Els protagonistes del muntatge són Llorenç Costa com a Baloo i Álvaro Martínez i Pol Mallart, alternant-se en el paper de Mowgli. L’espectacle, amb guió Roc Olivé inspirat en el llibre original de Rudyard Kipling, compta amb música de Jordi Campoy, coreografies de Cristina Allande i Estefania Granados  i amb la direcció vocal de Nara Ayguadé.

Les entrades (11€) es poden comprar a la web del Poliorama o bé a través de la plataforma Atrápalo.

  1. […] gran èxit del Teatre Sant Vicenç la temporada passada, el musical El Llibre de la Selva, s’està representant aquest mes d’octubre al Teatre Poliorama de Barcelona. Us el vau perdre a Sabadell? Doncs cap problema perquè el grup […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.