Sortegem un conte personalitzat de Super Prota entre tots els membres del Club Petit Sabadell!

Conte personalitzat Super ProtaSegur que un dels moments més esperats pels vostres fills i filles és el de llegir un conte plegats abans d’anar a dormir. T’imagines com seria de màgica aquesta estona si el protagonista del conte fos el propi nen o nena? Ara tens l’oportunitat de provar-ho, perquè sortegem un conte personalitzat de Super Prota entre els membres del Club Petit Sabadell!

Per participar només cal estar registrat al Club. Si ja formes part, no cal que facis res. Però, si encara no estàs registrat,  a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a aquest regal! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament els nostres butlletins amb promocions i tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

Super Prota és un projecte jove, en funcionament des del setembre del 2015, que té com a missió ajudar a potenciar l’hàbit de la lectura entre els nens i nenes d’entre 0 i 9 anys. Els estudis demostren que introduir el món dels contes des de ben petits afavoreix l’aprenentatge, i un conte on el propi infant és el protagonista segur que serà dels seus preferits.

Com es crea el conte personalitzat?
El procés és molt senzill. A través del lloc web www.superprota.cat podreu crear un conte completament personalitzat en menys de 30 segons. Només haureu d’escriure el nom de l’infant que serà el protagonista, indicar si és nen o nena i triar un dels contes disponibles. A més a més, de manera opcional, podreu pujar una foto, posar una dedicatòria o fins i tot escollir el tipus de lletra: pal, impremta o lligada. Una vegada fet això, el podreu visualitzar amb totes les personalitzacions, finalitzar el procés i rebre’l a casa vostra comodament.

Actualment, es poden escollir tres contes disponibles en català, castellà i anglès. Dos d’ells, La granja i Bona nit, estan recomanats per a nens i nenes de 0 a 5 anys. El conte Bona nit és ideal per repassar amb els petits els bons hàbits abans d’anar a dormir.  Amb La granja, els infants coneixeran els diferents animals de la granja, què mengen i quins sons fan. Estan realitzats en cartró i amb les cantonades arrodonidee. El tercer conte és El Bastó Màgic i proposa una aventura basada en les lletres del nom del nen que fusiona el món real amb l’imaginari. Està recomanat per a nens i nenes de 5 a 9 anys i s’ofereix amb tapa tova i tapa dura. Per tal d’augmentar la interactivitat i diversió al final del conte trobareu un joc amagat que haureu de descobrir.

El sorteig el realitzarem entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dilluns 29/02/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi en el termini indicat. Un cop confirmada l’acceptació li enviarem per correu un codi-regal que haurà d’introduir a la web de Super Prota durant el procés de compra per tal que el llibre resultant  sigui gratuït. El guanyador haurà de crear el seu propi conte directament a la web de Super Prota durant el termini de validesa del codi-regal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.